10.3.2021
CLEDOS JA BEHM YLLÄTTÄVÄT YHTEISKAPPALEELLA – LIFE (SUN LUO) ULKONA 12.3.

Suomalaisen rap-kentän seuratuimpiin artisteihin lukeutuva Cledos ja poikkeukselliseen menestykseen vuoden 2020 aikana noussut BEHM julkaisevat yhdessä singlen Life (Sun luo) 12.3. Kaksikko on uudelleenversioinut Cledoksen platinaa striimanneelta CEISSI-debyyttialbumilta löytyvän LIFE-kappaleen, johon BEHM ihastui heti ensikuulemallaan.

Originaaliversio biisistä on saanut julkaisustaan saakka paljon rakkautta ja ollaan fiilistelty sitä myös tiimin kesken, joten koettiin että se ansaitsee uuden elämän. Kuulin, että BEHM fiilaa biisiä myös, joten hänen hyppääminen träkille tuntui luontevalta ja lopputuloksen kuultuani en olisi voinut kuvitella siihen sopivampaa tyyppiä. Alkuperäisestä versiosta puuttui kokonaan toinen verse, jonka BEHM paikkaa tulkinnallaan täydellisesti”, Cledos avaa yhteisjulkaisun syntyä.

Lisäksi BEHM kertoo omalta osaltaan seuraavaa:

Katsoin syksyllä uteliaisuuttani Cledoksen lyhytelokuvan. En vieläkään tiedä mitä tapahtui, mutta LIFEn lähdettyä soimaan menin kai vähän sijoiltani. Siinä oli jotain poikkeuksellista. Mietin mielessäni hypoteettista verseä, jonka itse olisin biisiin kirjoittanut, vaikkei tällaista mahdollisuutta ollut silloin tarjolla. Myöhemmin sellainen kuitenkin syntyi, kun kerroin rakastavani kappaletta. Paperilla Cledos ja BEHM näytti mielestäni hauskalta, jopa vähän mahdottomalta. Lopputulosta kuunnellessa tulee silti sellainen olo, että ’näinhän tämän kuuluikin mennä’.

Viime syksynä listaykköseksi nousseella CEISSI-debyyttialbumillaan ja samannimisellä lyhytelokuvallaan vakuuttanut Cledos on genressään seurattu suunnannäyttäjä, jonka omintakeinen tyyli on nostanut artistin muutamassa vuodessa maamme keskeisimpiin tekijöihin. Vuoden artisti ja yleisöäänestys -ehdokkuuksilla tulevassa Emma Gaalassa huomioitu Cledos on aiemmin ollut ehdokkaana Vuoden tulokas ja Vuoden hip hop/r’n’b- kategorioissa. Draaman kaari viehättää -debyyttialbumillaan kolminkertaista platinaa myynyt ja juuri Iskelmä Gaalassa neljä palkintoa voittanut BEHM on ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa yhteensä kuudessa kategoriassa: Vuoden artisti, Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden tulokas, Vuoden biisi ja yleisöäänestys.

Lataa Cledoksen ja BEHMin yhteiskuvat täältä! 
Kuvaaja: Matias Jalmari

Instagram:
Cledos
BEHM

Spotify:
Cledos
BEHM

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface
noora.karki@warnermusic.com