4.3.2021
ELLINOORAN HUIKEA MENESTYS JATKUU – DINOSAURUKSII ON KUUKAUDEN RADIOBIISI

Ellinooran Dinosauruksii nousi nopeasti suuren yleisön suosikiksi. Kolmatta viikkoa radiolistan kärjessä oleva kappale on nyt palkittu myös kaupallisten radioiden kattojärjestön RadioMedian jakamalla Kuukauden radiobiisi -palkinnolla. Dinosauruksii nousi muutamassa kuukaudessa Suomen tavoittavimmaksi biisiksi ja se tavoitti radioiden kautta kuulijoita helmikuun aikana yhteenlaskettuna 20,5 miljoonaa kertaa.

”Uskomattoman hieno uutinen! Iso kiitos radioille supportista! Ihanaa, että itselle tärkeä biisi resonoi ja elää pitkää kaarta. Tästä on hyvä jatkaa kohti valoisampia aikoja, kohti kevättä ja kohti kolmosalbumia.”

Kultaa striimannut kappale on ensimmäinen artistin tulevalta kolmannelta albumilta ja se on pysynyt julkaisustaan asti Suomen Spotifyn Top50 -listalla. Ellinoora on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Viime vuoden Emma Gaalassa Vuoden Naissolisti -palkinnon saanut Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Hän on julkaissut uransa aikana jo kaksi menestysalbumia ( 2016 tuplaplatinaa striimannut Villi Lapsi , 2019 platinaa striimannut Vaaleanpunainen vallankumous) ja tehnyt lukuisia koko kansan tuntemia hittejä kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu.

Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on nuoresta iästään huolimatta saanut jo useamman musiikkialan tunnustuksen. Emma-palkinnon lisäksi Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on molemmat valittu vuoden biiseiksi.

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!
Kuvaaja: Paula Kesäläinen

Ellinoora:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/ellinoora

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com