12.2.2021
ELLINOORAN DINOSAURUKSII NOUSI RADIOLISTAN YKKÖSEKSI

Ellinooran 20. marraskuuta julkaisema single Dinosauruksii on noussut Suomen radioiden soitetuimmaksi kappaleeksi. Kultaa striimannut kappale on ensimmäinen artistin tulevalta kolmannelta albumilta ja se on pysynyt julkaisustaan asti Suomen Spotifyn Top50 -listalla. Ellinoora on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa. Dinosauruksii on Ellinooran ensimmäinen radiolistan ykkönen ja artisti on onnellinen sen huikeasta menestyksestä:

”Radioykkönen! Hurja juttu! Biisi oli jo tekovaiheessa erityinen ja sitä rakennettiin ku loputonta palapeliä: käännettiin ja väännettiin, kunnes oltiin valmiita päästämään laulu maailmalle. Ikuisena perfektionistina tää on mulle iso juttu ja merkitsee paljon! Väsäillään tuottajani Samuli Sirviön kanssa kahdestaan biisejä ja meille tekijöille isoin juttu on, että kokee tulleensa kuulluksi oman taiteensa kautta. Todella onnellinen olo, että biisi on löytänyt kodin. Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti kolmosalbumin valmistelua! Iso kiitos radioille ja kuuntelijoille supportista!”

Viime vuoden Emma Gaalassa Vuoden Naissolisti -palkinnon saanut Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Hän on julkaissut uransa aikana jo kaksi menestysalbumia ( 2016 tuplaplatinaa striimannut Villi Lapsi , 2019 platinaa striimannut Vaaleanpunainen vallankumous) ja tehnyt lukuisia koko kansan tuntemia hittejä kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu.

Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on nuoresta iästään huolimatta saanut jo useamman musiikkialan tunnustuksen. Emma-palkinnon lisäksi Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on molemmat valittu vuoden biiseiksi.

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!
Kuvaaja: Paula Kesäläinen

Ellinoora:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/ellinoora

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com