1.2.2021
LUKAS LEONIN KOLMANNELLA ALBUMILLA OLLAAN SYNKISSÄ TUNNELMISSA – MUKANA USEITA FEATTEJA!

Energisestä live-esiintymisestään ja teknisistä rap-taidoistaan tunnettu Lukas Leon julkaisee kolmannen albuminsa PIMEE tämän viikon perjantaina 5. helmikuuta. Aiempaa tummasävytteisemmällä levyllä on mukana useita vierailijoita, esimerkiksi KubeVersace Henrik, View ja Eevil Stöö.

Levyn nimi (PIMEE) kuvaa mun elämää viime vuosina: Kokoajan ympäri Suomea bileitä mis on ihan pimee meininki ja siel juhlissa kaikki on hyvin, mutta rehellisesti mul on ollu ajoittain tosi paha olla ja se pimee mielenmaisema kuuluu tällä levyllä. Oon saanut ADHD -diagnoosin jo vuosia sitten ja musan tekeminen on ollut yksi ainoista asioista, joihin oon pystynyt keskittymään 100%. Muulloin tuntuu usein siltä kuin kymmenen telkkarii olisi auki mun edessä ja niissä kaikissa pyörii eri kanavat eikä tiedä mitä niistä pitäisi seurata, se on ahdistavaa. Tän levyn tekeminen on ollut vapauttavaa. Oon tutkiskellu paljon itteeni ja saanu ajatuksii kirkastumaan.

Näyttävästi uransa aloittanut Lukas Leon on julkaissut aiemmin kaksi albumia. Platinaa striimannut debyyttialbumin SIMBA ilmestyi kesäkuussa 2018 ja kultarajan ylittänyt elokuussa 2019. Hänen tunnetuimmat kappaleensa ovat triplaplatinaa saavuttanut XTC feat. Cheek & Etta ja platinaa striimannut Rooma feat. Etta. Lukas Leon on tehnyt uransa aikana yhteistyötä lukuisien eri artistien kanssa.

PIMEE biisilista:
1. PIMEE
2. Fight Club feat. Versace Henrik
3. Hoodstock
4. Freshmann feat. Eevil Stöö, View
5. KATO feat. Nelli Matula
6. Houdini
7. Hotelli Helsinki
8. Kokkaan feat. Kube
9. MANIA feat. Ares
10. Onks sil mitää välii? feat. Etta
11. Tottunut Pimeään feat. Hassan Maikal

Lataa promokuva tästä! 
Kuvaaja: Asko Keinonen

Lukas Leon:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/lukasleon

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi