2.12.2020
SUVI TERÄSNISKALTA KOSKETTAVA UUSI JOULUKAPPALE

Suvi Teräsniskalta saadaan odotettua uutta joulumusiikkia: 4. joulukuuta julkaistaan koskettava kappale Tämä maailma tarvitsee rakkautta. Sanomansakin puolesta laulu sopii tähän vuoteen erinomaisesti.

Lauri Tähkän säveltämän ja Timo Kiiskisen sanoittaman joululaulun on tuottanut Leri Leskinen ja sillä vierailee Turun filharmoninen orkesteri.

– Tämä maailma tarvitsee taas joulua tänä vuonna enemmän kuin pitkään aikaan. Joulu on rakkaus, ystävät, läheiset, valo synkän vuodenajan keskellä. Minulla on ollut kunnia päästä laulamaan laulu mestaritekijöiden Tähkän ja Kiiskisen kynästä. Toivon että kappale kantaa ajassa ja paikassa eteen ja taaksepäin ja tuo kuulijalle joulun sydämeen, Suvi kuvailee.

Suvin musiikki liitetään vahvasti jouluun. Hänen versionsa Tulkoon joulu -klassikosta nousi jo ensimmäisenä adventtina Spotifyn top 50 -listalle. Suvi on julkaissut kaksi joululevyä, joista Tulkoon joulu on myynyt moninkertaista platinaa ja Joulun henkikin jo tuplaplatinaa. Hänen kappaleensa Hei Mummo on myös ylittänyt platinarajan.

Tänä vuonna Suvi Teräsniska tekee joulun kunniaksi Joulun henki -livestreamin pe 18.12. klo 19. Katseluoikeudet ovat tulossa myyntiin Ticketmasteriin alk. 12,90€.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com