1.12.2020
WARNERIN ARTISTIT MENESTYVÄT SPOTIFYSSA – BEHM JA JVG TILASTOJEN KÄRJESSÄ

Suoratoistopalvelu Spotify on julkaissut tänään vuoden 2020 kuunnelluimpien artistien ja kappaleiden tilastot. Vuoden 2020 kuunnelluin artisti Suomen Spotifyssa jo toista vuotta putkeen on JVG, jonka jättihitti Ikuinen vappu oli viime vuoden striimatuin kappale. Ikuinen vappu on tällä hetkellä kaikkien aikojen striimatuin suomenkielinen kappale yli 23 miljoonalla striimillä ja JVG:n Tarkenee toiseksi striimatuin.

Listoilla komeilee JVG:n lisäksi nyt jo tuplaplatinarajan debyyttialbumillaan rikkonut BEHM, joka on kuunnelluimpien artistien joukossa ainoana tulokkaana sijalla 6. Kaikki BEHMin singlet (Hei rakas, Tivolit ja Frida) löytyvät kuunnelluimpien kappaleiden top10:stä. BEHMin single Frida on tällä hetkellä viidettä viikkoa putkeen Suomen radioiden soitetuin kappale ja albumi albumilistan ykkönen.

Yhdeksi vuoden isoimmaksi kotimaiseksi radiohitiksi noussut Arttu Wiskarin ja Leavings-orkesterin Tässäkö tää oli? on myös toiminut Spotifyssa. Kappale löytyy ansioituneesti vuoden kuunnelluimpien kappaleiden sijalta 5.

Myös Warnerin kansainväliset artistit ovat olleet kovassa suosiossa Suomessa. Kalifornialaislähtöisen rap-artistin Roddy Ricchin The Box löytyy kuunnelluimpien kappaleiden sijalta 10 ja artistin yhteisbiisi Jenkki-räppäri DaBabyn kanssa (ROCKSTAR) sijalta 9. Roddy Ricch on ehdolla tulevassa Grammy-gaalassa peräti 6 kategoriassa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland / noora.karki@warnermusic.com