26.11.2020
ETTA AVOIMENA UUDELLA SINGLELLÄÄN – RIKKINÄINEN LEVY ULKONA TÄNÄ YÖNÄ

Monipuolisella lahjakkuudellaan ihastuttava Etta julkaisee tänä yönä uuden singlen Rikkinäinen levy.  Etta on tehnyt kappaleen yhdessä tuottaja Alex Leonen kanssa ja purkaa siihen hyvin avoimesti sydäntään:

Mulla on pitkään ollut tiettyjä asioita mun sydämellä, ja tuntu suorastaan helpotukselta saada puettuu ne sanoiks tähän biisiin. Kirjotin ensimmäisen säkeistön kotona ja soitin heti mun tuottajalle, et nyt on jotai spesiaalii käsissä – pakko mennä studiolle. Loput biisistä syntykin ku itestään. Oon se tyttö, joka tekee huonoja valintoja vähä liian usein – ja virheitä, jotka toistuu.”

Etta on pääkaupunkiseudulta ponnistava artisti, joka herätti vuonna 2017 hip hop -piirien mielenkiinnon sosiaaliseen mediaan ladatuilla rap-videoillaan. Tänä vuonna Emma-ehdokkuudella Vuoden Rap/R&B -kategoriassa huomioitu Etta on julkaissut aiemmin kaksi EP:tä. Tänä vuonna on ilmestynyt kaksi soundillisesti popimpaa singleä Huomioo ja Verhot kii feat. Bizi.

Etta on lyhyen uransa aikana vieraillut jo lukuisissa hittibiiseissä. Hänen äänensä on tuttu muun muassa Lukas Leonin kappaleista XTC ja Rooma sekä STEREO -tuottajaduon singleltä Vuosien päästä.

Lataa promokuva tästä!
Kuvaaja: Vilikasper Kanth

Etta:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify
warnermusic.fi/etta

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyynti:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla@manageme.fi