16.11.2020
VUODEN NAISSOLISTIKSI VALITTU ELLINOORA JULKAISEE UUDEN SINGLEN DINOSAURUKSII 20.11.

Vuoden Naissolistiksi tämän vuoden Emma Gaalassa valittu Ellinoora julkaisee odotettua uutta musiikkia. Uusi kappale Dinosauruksii ilmestyy perjantaina 20.11. ja se on ensimmäinen singlejulkaisu tulevalta kolmannelta albumilta. Ellinoora on sanoittanut kappaleen itse ja säveltänyt sen yhdessä tuottajansa Samuli Sirviön kanssa.

Yhtäkkiä mun edellisestä julkaisusta on kulunut vuosi ja maailma on sen jälkeen kääntynyt ylösalaisin. Kun missään ei oo mitään järkeä, pitää omia ajatuksia, tunnetiloja ja pelkoja selventää kirjoittamalla. Halusin kaiken keskellä kirjoittaa hyvän tarinan sokeasta uskosta, ihmeistä ja ulkopuolisuudesta. Kappaleessa mietitään maailmanloppua, dinosauruksia ja ajankulkua. Siinä on haikeutta, yltiöromanttisuutta, äärioptimismia ja realistista pessimismiä. Samoja piirteitä mitä mussa itsessäkin on.

Vietettiin viime vuonna paljon aikaa Lontoossa, kaipuu sinne kuuluu tässä biisissä läsnäolevissa brittivivahteissa. Mun kolmas levy tulee liikkumaan mielikuvitusmaailman ja todellisuuden rajapinnoilla – Dinosauruksii viitoittaa alkavaa tietä minne oon kulkemassa. Odotan niin, että pääsen jakamaan lopputuloksen yleisön kanssa!

Ellinoora tunnetaan persoonallisesta äänestään, koskettavista sanoituksistaan ja isoista popmelodioistaan. Hän on julkaissut jo kaksi menestysalbumia (Villi Lapsi 2016, Vaaleanpunainen vallankumous 2019) ja tehnyt lukuisia koko kansan tuntemia hittejä kuten Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng Bäng typerä sydän feat. eetu. Viimeisin, yhdessä Juha Tapion kanssa viime vuonna julkaistu, single Hiljaisii Heeroksii nousi keväällä 2020 yhdeksi koko kansan voimabiiseistä.

Ellinoora on valovoimainen live-esiintyjä ja arvostettu lauluntekijä, joka on nuoresta iästään huolimatta saanut jo useamman musiikkialan tunnustuksen. Emma-palkinnon lisäksi Suomen Musiikkikustantajat ovat palkinneet hänet Vuoden kevyen musiikin tekijäksi vuosina 2017 ja 2019 ja hänen kappaleensa Elefantin paino ja Bäng bäng typerä sydän on molemmat valittu vuoden biiseiksi.

Lataa Ellinooran promokuvat täältä!
Kuvaaja: Paula Kesäläinen

Ellinoora:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/ellinoora

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikkamyyjä:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com