6.11.2020
WALTTERI TORIKAN ODOTETTUJEN JOULUKONSERTTIEN LIPUNMYYNTI ALKAA TÄNÄÄN

Marraskuussa uuden Toivo-albumin julkaisseen Waltteri Torikan loppuvuosi on perinteisesti kulunut joulukiertueen merkeissä. Myös tänä vuonna Torikka haluaa levittää joulumieltä ja tarjota tunnelmallisia iltoja yleisölleen. Konserteissa kuullaan tuttuja joululauluklassikoita, Waltterin Sydämeni joulu -albumin kappaleita ja tunnelmaan sopivia maistiaisia tuoreelta Toivo-albumilta. Konserttien liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterissa.

Waltteri Torikka – Joulun toivo
Pe 4.12. Helsinki, Johanneksen kirkko
La 5.12. Tampere, Tuomiokirkko
Su 20.12. Peräseinäjoki, Peräseinäjoen kirkko
Ti 22.12. Turku, Mikaelinkirkko

Liput alk. 36,50€ Ticketmasterista

Katso lisätiedot www.warnermusiclive.fi/waltteritorikka

Warner Music Liven kaikissa konserteissa noudatetaan AVI:n turvallisuusmääräyksiä sekä THL:n ohjeita. Yleisökapasiteettia on rajattu tartuntariskin minimoimiseksi.

Haluamme omalta osaltamme varmistaa lipun ostaneille turvallisen konserttikokemuksen. Osallistuthan konsertteihin vain terveenä. Lisäksi toivomme konserttivieraiden saapuvan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi.

Waltteri Torikan Toivo-albumi tulee myyntiin fyysisenä äänitteenä Lehtipisteen myyntipisteisiin 6.11.2020. Levyn lisäksi paketti sisältää albumia taustoittavan lehden, jossa on mukana myös Torikan erikoishaastattelu. Digitaalisena levy ilmestyy 27.11.2020.

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova ooppera- ja konserttilaulaja. Platinaa- ja kultaa myyneitä albumeita sekä listaykkösiä julkaissut Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Monet muistavat hänet Tähdet, tähdet -voittajana, ja tänä syksynä hän on esiintynyt Kansallisoopperan lavalla Covid fan tutte -oopperassa yhdessä Karita Mattilan ja suomalaisten tähtien kanssa.

Seuraa Waltteri Torikkaa somessa:
Facebook
Instagram
Kotisivut
www.warnermusic.fi/waltteritorikka