6.11.2020
REINO NORDIN KIRKKOKIERTUEELLE

Parhaillaan Vain elämää -ohjelmassa katsojia hurmaava Reino Nordin teki viime vuonna uransa ensimmäisen kirkkokiertueen. Nyt menestyksekäs Meidän valo -kiertue saa odotettua jatkoa: neljä paikkakuntaa käsittävällä Meidän valo 2020 -kiertueella tullaan kuulemaan koskettavia akustisia tulkintoja sekä Reinon omasta tuotannosta että kaikkien rakastamista joululauluista. Myös artisti itse soittaa konserteissa useita eri soittimia.

– Olen koko vuoden jännittänyt, että pääsenkö joulukiertueelle. Siksi en malta odottaa Meidän valo 2020 -kiertueen alkamista! Paikkoja on rajoitetusti, joten kannattaa varata liput ajoissa, Reino sanoo.

Reino Nordin – Meidän valo 2020

Ma 7.12. Turku. Mikaelinkirkko

Ke 9.12. Lahti, Ristinkirkko

Ma 14.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko

Ma 21.12. Helsinki, Kallion kirkko

Konsertit klo 18.00

Liput alk. 37,00€ ticketmaster.fi/reinonordin

Lisätiedot www.warnermusiclive.fi/reinonordin

Warner Music Liven kaikissa konserteissa noudatetaan AVI:n turvallisuusmääräyksiä sekä THL:n ohjeita. Yleisökapasiteettia on rajattu tartuntariskin minimoimiseksi.

Haluamme omalta osaltamme varmistaa lipun ostaneille turvallisen konserttikokemuksen. Osallistuthan konsertteihin vain terveenä. Lisäksi toivomme konserttivieraiden saapuvan ajoissa paikalle ruuhkien välttämiseksi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Management:
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com