30.10.2020
WARNER MUSIC LIVE JA UUSI SUPERSTAR AGENCY YHTEISTYÖHÖN!

Warner Music Live ja Superstar Agency ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Superstar Agency edustaa ja hoitaa jatkossa Warner Music Liven artistien keikkojen myyntiä keskitetysti yritys- ja yksityisasiakassektorilla.

Tuore yhteistyö tarjoaa osapuolille entistä laajemmat ja monipuolisemmat mahdollisuudet toimia alati kehittyvällä tapahtumakentällä niin live- kuin virtuaalitapahtumien parissa. Superstarin toiminnan keskiössä on löytää yhdessä asiakkaiden kanssa juuri heidän tapahtumiinsa sopivaa ohjelmaa ja tuoda yritys- ja yksityistilaisuuksiin ainutkertaisia konserttikokemuksia myös webinaari- ja striimaustuotantoina.

Superstar Agency on Petri Roivaisen ja Jarkko Tammisen lokakuussa 2020 perustama Suomen ensimmäinen yritys- ja yksityisasiakkaisiin keskittynyt uuden ajan viihdetoimisto. Perustajilla on yli 20 vuoden vankka kokemus yritystapahtumien järjestämisestä ja vahva visio yksityisen sektorin kasvusta tapahtuma-alalla tulevaisuudessa.

Yrityskeikkojen järjestäminen ja myynti ovat osoittaneet jo ennen korona-aikaa selkeää kasvua ja se, että räätälöimme siitä oman liiketoiminta-alueen vahvistaa entisestään uskoamme sen kasvuun myös jatkossa. Emme epäröineet hetkeäkään kun saimme tätä arvokasta sektoria hoitamaan alan kokeneet ja ketterät ammattilaiset eli Superstar Agencyn tiimin. Samalla Warner Music Liven artistit saavat entistä parempaa palvelua, kun klubi- ja festivaalikeikkojen lisäksi yritystapahtumat ovat yhä tärkeämmässä osassa keikkailua , Warner Music Liven johtaja Samppa Hartikainen sanoo.

Suurin osa Superstarin projekteista on toistaiseksi webinaari- ja stream-tuotantoja, joiden uskomme olevan todellisuutta myös jatkossa. Meidän tehtävämme uuden ajan viihdetoimistona on vaikuttaa siihen, että niin virtuaali- kuin live-tapahtumatkin pystytään toteuttamaan sekä esiintyjien että yleisön näkökulmasta niin kunnianhimoisesti ja korkeatasoisesti kuin mahdollista. Warner Music Liven kanssa solmittu yhteistyösopimus antaa meille tähän erinomaisen mahdollisuudenUskomme tapahtumien ainutkertaiseen taikaan ja ilon ja viihdyttämisen vahvaan tulevaisuuteen, Superstarin toimitusjohtaja Petri Roivainen kertoo.

Suomen suurimman kotimaisen musiikin ohjelmatoimiston Warner Music Liven rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, Vesala, Ellinoora, Chisu, BEHM, Cledos, ABREU, Pikku G, Mikael Gabriel, J. Karjalainen, Suvi Teräsniska, Reino Nordin, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Lehdistökuvat täältä!

Lisätiedot:
Jaana Kapanen / Warner Music Live
Jaana.kapanen@warnermusic.com