21.9.2020
BEHMIN DEBYYTTIALBUMILLA ENNENNÄKEMÄTÖN MENESTYS!

Perjantaina Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa julkaissut BEHM valloitti albumillaan Spotifyn kärjen. Ennakkoon platinarajan ylittäneen albumin jokainen 10 biisiä nousi ensimmäisenä päivänään Spotifyn top14 joukkoon. Albumin striimit kasvoivat vielä entisestään kakkospäivänä, jonka myötä BEHM otti haltuunsa 9/10 Spotifyn top10:stä (sijat 1-3 ja 5-10). Albumia on kuunneltu viikonlopun aikana yli 2,2 miljoonaa kertaa ja sen kokonaisstriimit ovat tällä hetkellä yli 28 miljoonaa – samaan ei ole aiemmin debytoiva suomalainen artisti näin lyhyessä ajassa pystynyt. BEHM on itse säveltänyt ja sanoittanut kaikki albuminsa kappaleet ja hänen kädenjälkeään kuullaan myös vahvasti niiden tuotannossa.

Tuntuu tietenkin upealta, että debyyttialbumi on koskettanut näin laajalti, mutta asiaa on myös vaikea sisäistää. Olen äärettömän kiitollinen tästä kaikesta enkä missään nimessä pidä näitä meriittejä millään tasolla itsestäänselvyytenä. Haluan kiittää koko sydämestäni kaikkia, jotka ovat kuunnelleet laulujani”, BEHM kiittää.

BEHM on kiistatta yksi tämän vuoden merkittävimpiä lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu lähes 15 000 000 kertaa (3 x platinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Musiikkikustantajat ry palkitsi kappaleen juuri Vuoden biisi 2020 -palkinnolla. Viimeisin single Frida löytyy kaksi kuukautta julkaisustaan Spotifyn sijalta 1 ja se on tällä hetkellä radiolistan sijalla 6 – BEHMin laulut koskettavat siis kaikkia!

Draaman kaari viehättää -albumia juhlitaan levynjulkaisukeikalla peräti kolmena iltana Helsingin Tavastialla. Alunperin kahdelle illalle jaetut keikat myytiin hetkessä loppuun ja perjantaina myyntiin tullut kolmas ilta on tällä hetkellä loppuunvarattu.

Syksyn keikat:

Ti 29.9. Tavastia, Helsinki (loppuunvarattu!)
Ke 30.9. Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
To 01.10. Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
Pe 02.10. Lehtiä Ilosaaressa, Joensuu Areena, Joensuu
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta (loppuunmyyty)
Pe 16.10. Sawohouse Underground, Kuopio
La 24.10. Amarillo, Hämeenlinna
Pe 06.11. Olympia, Tampere
La 07.11. Olympia, Tampere (loppuunmyyty)
Pe 20.11. Apollo Live Club, Turku
La 28.11. Vaasa Festival Nights, Ritz, Vaasa
Pe 04.12. Lutakko, Jyväskylä
La 05.12 Finlandia-Klubi, Lahti
To 10.12. Kulttuurikeskus, Louhisali, Espoo
Pe 11.12. Solar Sound Club, Ilona, Seinäjoki
La 12.12. Tuiskula, Nivala
Pe 18.12. 45Special, Oulu
La 19.12. Saint Kukko, Kajaani

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify
www.warnermusic.fi/behm

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com