18.9.2020
BEHMIN DEBYYTTIALBUMI ON TÄÄLLÄ – KOLMAS TAVASTIAN KEIKKA MYYNTIIN!

Yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi suomalaiseksi musiikki-ilmiöksi noussut BEHM julkaisi tänään 18.9. Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa. Nyt jo yli 25 miljoonaa striimanneelta ja ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta löytyy seitsemän uuden kappaleen lisäksi hittisinglet Hei rakas, Tivolit ja Frida. BEHM on itse säveltänyt ja sanoittanut kaikki albuminsa kappaleet ja hänen kädenjälkeään kuullaan myös vahvasti niiden tuotannossa. Päästä varpaisiin ja Yhtä vaille kaksi ovat täysin BEHMin itse tuottamat.

Tuntuu huojentavalta, että levy on vihdoin maailmalla. Iso kiitos jo tässä vaiheessa kaikesta sydämellisestä palautteesta, jota olen päivän mittaan saanut. En malta odottaa, että pääsen pian esittämään laulujani ensimmäisellä kiertueellani,” BEHM kiittää.

Tänä kesänä ensimmäisillä omilla festivaalikeikoillaan hurmannut BEHM lähtee kattavalle albumikiertueelle lokakuussa. Draaman kaari viehättää -albumia juhlitaan levynjulkaisukeikalla peräti kolmena iltana Helsingin Tavastialla. Alunperin kahdelle illalle jaetut keikat myytiin hetkessä loppuun ja tänään laitettiin myyntiin kolmas ilta. Lisäkeikka järjestetään tiistaina 29.9. Liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Liput alkaen 25€.

Albumilta löytyvän Lupaan-kappaleen koskettava tunnelma taltioitiin myös videolle. Teemu Heljon kuvaaman tuotoksen voi katsoa täältä.

BEHM on kiistatta yksi tämän vuoden merkittävimpiä lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu lähes 15 000 000 kertaa (3 x platinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Musiikkikustantajat ry palkitsi kappaleen juuri Vuoden biisi 2020 -palkinnolla. Viimeisin single Frida löytyy kaksi kuukautta julkaisustaan Spotifyn sijalta 2 ja se on tällä hetkellä radiolistan sijalla 6 – BEHMin laulut koskettavat siis kaikkia!

Syksyn keikat:

Ti 29.9. Tavastia, Helsinki (lisäkeikka!)
Ke 30.9. Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
To 01.10. Tavastia, Helsinki (loppuunmyyty)
Pe 02.10. Lehtiä Ilosaaressa, Joensuu Areena, Joensuu
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta
La 03.10. Kehruuhuone, Lappeenranta (loppuunmyyty)
Pe 16.10. Sawohouse Underground, Kuopio
La 24.10. Amarillo, Hämeenlinna
Pe 06.11. Olympia, Tampere
La 07.11. Olympia, Tampere (loppuunmyyty)
Pe 20.11. Apollo Live Club, Turku
La 28.11. Vaasa Festival Nights, Ritz, Vaasa
Pe 04.12. Lutakko, Jyväskylä
La 05.12 Finlandia-Klubi, Lahti
To 10.12. Kulttuurikeskus, Louhisali, Espoo
Pe 11.12. Solar Sound Club, Ilona, Seinäjoki
La 12.12. Tuiskula, Nivala
Pe 18.12. 45Special, Oulu
La 19.12. Saint Kukko, Kajaani

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

https://www.warnermusic.fi/artistit/behm

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com