7.9.2020
BEHM PALKITTIIN DEBYYTTISINGLESTÄÄN – HEI RAKAS ON VUODEN BIISI!

Alkaneen vuosikymmenen yhdeksi kiinnostavimmaksi suomalaiseksi musiikki-ilmiöksi nousseen BEHMin Hei rakas -debyyttisingle palkittiin tänään Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden biisinä. Rita Behmin säveltämän ja sanoittaman kappaleen on kustantanut HMC Publishing ja M-Eazy Music Publishing. Suomen Musiikkikustantajat ry:n palkinnot jaettiin nyt seitsemännen kerran ja viime vuonna Vuoden biisi -palkinnon sai niinikään HMC:n kustantama Ellinooran Bäng bäng typerä sydän (feat. eetu).

Valinnan esiraadin asettamista 10 finaaliehdokkaasta teki tänä vuonna musiikkialan vaikuttaja Juhani Merimaa. Merimaa perustelee valintaansa seuraavasti:

”Minua aina innostaa, kun kuulee uuden raikkaan esityksen ja heti tajuaa, että tässä on se jokin. Tänä vuonna Behmin kappale Hei Rakas oli juuri tällainen. Biisi on koskettava ja persoonallisesti esitetty. Se kuulostaa täydellisen valmiilta, vaikka tekijän julkaistu biisilista ei ole kovin pitkä.”

Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18.9. julkaiseva BEHM on kiistatta yksi 2020-luvun kiinnostavimpia lauluntekijöitä ja debyyttisingle alkaneen vuosikymmenen kuunnelluimpia kappaleita. Hei rakas pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää, sitä on striimattu yli 14 000 000 kertaa (triplaplatinaa) ja se on ollut radiolistan ykkönen yhteensä 10 viikkoa. Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta tulee löytymään uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut hittisinglet Hei rakas, Tivolit ja Frida. BEHMin jokainen single on noussut Spotifyn ykköseksi ja löytyy edelleen Spotifyn top50 joukosta. Viimeisin single Frida on ollut julkaisustaan saakka Spotifyn kolmen kuunnelluimman kappaleen joukossa ja se on tällä hetkellä radiolistan sijalla 10.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com