20.8.2020
TEHOSEKOITIN-YHTYEEN JÄÄHALLIKONSERTTI SIIRTYY SYYSKUULLE 2021

Merkittävimpiin suomirockbändeihin lukeutuvan Tehosekoitin-yhtyeen Helsingin Jäähalliin lokakuulle 2020 suunniteltu Hajua & Energiaa: Estradilla -konsertti siirtyy. Uusi keikkapäivä on lauantai 18.9.2021 ja konserttiin jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uudelle konserttipäivälle.

Helmikuussa Emma Gaalan yleisön näyttävällä paluushow’llaan villinnyt Tehosekoitin on julkaissut uransa aikana kuusi studioalbumia ja on noussut yhdeksi suomirockin merkittävimmistä bändeistä. Yhtye tunnetaan mm. hiteistään C’mon baby yeah, Kaikki nuoret tyypit, Asfaltti polttaa, Pillitä Elli pillitä, Maailma on sun, Valonkantaja ja Hetken tie on kevyt.  Bändin biiseistä useampikin on ylittänyt striimauspalveluissa platinarajan. Lisäksi suositun yhtyeen kappaleita on kuultu television laulukilpailuissa ja laulettu toivelaulukirjoista.

Legendaarinen bändi lopetti toimintansa vuonna 2004. Kesällä 2009 Tehosekoitin teki muutaman keikan jäähyväiskiertueen, mutta sitä lukuun ottamatta bändiä on turhaan kyselty esiintymään, kunnes se viime vuoden lopulla päätti palata keikkalavoille. Yhtyeen piti esiintyä autenttisella aktiivivuosien kokoonpanollaan tänä vuonna paitsi Helsingin Jäähallissa, myös useilla kesäfestivaaleilla.

Katso Emma Gaalan Kaikki nuoret tyypit -esitys täältä.

Hajua & Energiaa: Estradilla Tehosekoitin
La 18.9.2021 Helsingin Jäähalli
Ovet klo 18.00

Liput alk. 39,90€ Ticketmasterista.
Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uuteen päivämäärään tai halutessaan liput voi palauttaa Tickemasterille alkuperäiseen konserttipäivään mennessä.

Tehosekoitin 2021 on 
Otto Grundström, laulu
Matti Mikkola, kitara
Hannu ’Hanski’ Kilkki, basso
Tero Sundell, rummut
Juha Kuoppala, koskettimet

Lataa promokuvat tästä! 
Kuvaaja: Tero Ahonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com

Promoottori:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com