17.8.2020
IDA PAULIN JA KALLE LINDROTHIN VUONNA NOLLA -KAKKOSALBUMI ON RIKKONUT PLATINARAJAN!

Supersuositun duon Ida Paulin & Kalle Lindrothin maaliskuussa julkaisema kakkosalbumi Vuonna nolla on ylittänyt platinarajan. Julkaisuviikollaan albumilistan ykköseksi noussut albumi on pysynyt virallisella albumilistalla julkaisustaan saakka. Albumilistalta löytyy myös duon tuplaplatinaa myynyt Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi.

Kiitollisin mielen vastaanotamme tämän uutisen. Uskomme ja toivomme, että näinä aikoina musiikilla on tärkeä tehtävä kohottamaan ihmisten mielialoja ja saamastamme palautteesta ja viesteistä päätellen näin on käynyt myös meidän Vuonna Nolla -albumin kanssa. Nöyränä ja kiitollisin mielin jatkamme tästä eteenpäin kohti kolmatta studioalbumia ja toivottavasti pääsemme juhlistamaan tätä merkkipaalua yhdessä kuuntelijoiden kanssa mahdollisimman pian, toivottavasti jo lokakuun lopussa Helsingin Jäähallin Black box -konsertissa!

Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on nostanut duon muutamassa vuodessa maamme kirkkaimpien muusikoiden joukkoon. Myös biisintekijöinä ansioitunut kaksikko on kirjoittanut duonsa lisäksi tahoillaan kappaleita mm. Antti Tuiskulle ja Kaija Koolle, ja he ovat olleet ehdolla Emma Gaalassa Vuoden tulokas (2018), Vuoden pop (2019) ja Vuoden yhtye (2019) -kategorioissa. Duon Hakuammuntaa-debyyttisinglettä on striimattu tänä päivänä lähes kymmenen miljoonaa kertaa. Ida Paul & Kalle Lindroth nähdään uransa toistaiseksi isoimmalla keikalla Helsingin Jäähallin Black Boxissa 30.10, jonne on vielä rajallinen määrä lippuja myynnissä Ticketmasterissa. Liput alk. 39,50€.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com