12.8.2020
CLEDOS JULKAISEE PERJANTAINA CEISSI-DEBYYTTIALBUMINSA LISÄKSI LYHYTELOKUVAN!

Suomen suosituin ja seuratuin uuden aallon artisti Cledos julkaisee tämän viikon perjantaina 14.8. CEISSI-debyyttialbuminsa sekä samannimisen lyhytelokuvan. Multiplatinaa striimannut artisti on herättänyt huomiota näyttävillä musiikkivideoillaan, jotka hän on ohjannut ja käsikirjoittanut yhdessä Kaverikarimin kanssa. Perjantaina julkaistava CEISSI-lyhytelokuva on myös Cledoksen ja Karimin yhteistuotos. Cledos kertoo lyhytelokuvan avaavan artistin kahden alter-egon keskenäistä dynamiikkaa:

Cledos on hahmo, jonka takaa löytyy kaksi alter egoa. En oo aiemmin avannut alter egoja sen syvemmin, joten lyhytelokuva tuntui tässä kohtaa oikeelta tavalta avata näiden kahden dynamiikkaa yksityiskohtaisemmin. CEISSI-elokuvassa syvennytään fiktiiviseen maailmaan, jossa nää kaksi alter egoa kilpailevat kuvitteellisen kaupungin ykköspaikasta.

Katso lyhytelokuvan traileri täältä!

Kultaa ennakkoon striimannut CEISSI-albumi on visuaalinen kokonaisuus, joka tulee vakiinnuttamaan Cledoksen paikkaa kotimaisen musiikkikentän keskiössä. Albumia on ollut tuottamassa suomalaisten rap-tuottajien lisäksi yhdysvaltalainen ChaseTheMoney, joka on aiemmin tehnyt yhteistyötä mm. E-40:n, A$AP FERGin, Quavon, Roddy Ricchin, Valeen, Jeremihin ja Lil Yachtyn kanssa. Albumin viimeisin single KILO julkaistiin heinäkuussa ja se on pysynyt julkaisustaan Spotifyn top6 kuunnelluimman kappaleen joukossa. Kappaleen musiikkivideo nousi suoraan YouTuben trendaavimmaksi ja sitä on katsottu noin 250 000 kertaa.

Cledos esiintyy perjantaina 14.8. Forum-kauppakeskuksessa ilmaisella ja ikärajattomalla keikalla klo 17 alkaen.

Seuraa Cledosta somessa:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Aaron Sirainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com