5.8.2020
KAIKKI LOPPUU AINA – COSTEE JULKAISEE ODOTETUN ALBUMINSA PERJANTAINA

Viime vuonna platinaa striimanneesta debyyttialbumistaan pinnalle noussut costee julkaisee tämän viikon perjantaina 7. elokuuta odotetun toisen albuminsa Kaikki loppuu aina. Omasta elämästään vahvasti inspiraationsa saava artisti purkaa albumille parisuhteen loppumisen aiheuttamaa ahdistusta.

Tuntuu et tää levy synty ihan itekseen. Aloin heti ekan levyn jälkeen tekemään toista, mut samaan aikaan erosin mun tyttöystävästä ja muutettiin erilleen. Mun tyyliin mä aloin purkaa kaikkii mun ajatuksii biiseihin ja pikkuhiljaa tän albumin tarina alko muodostuu. Albumi on täynnä itsepohdiskelua, mutta mulle on ollut myös todella tärkeetä kaikki keskustelut, joita ollaan aiheen ympärilt käyty mun tuottajan Heviteemun kanssa.

Emma Gaalassakin Vuoden tulokkaaksi ehdolla ollut costee on saanut lyhyessä ajassa ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon.

Mun musa ja se miten mun fanit on ottanu sen vastaan on tuonut mulle ihan sikana voimaa ja jaksamista. Yllätyn joka kerta keikoilla yhteislaulun määrästä, hämmennyn jatkuvasti fanien ottamista tatuoinneista, joissa on mun lyriikkaa ja ilahdun ihanista viesteistä joita saan. Siisteintä on kun kuulen miten mun biisi on auttanu jotain toista eteenpäin. Nää kaikki puskee mua tekeen koko ajan lisää enkä malta odottaa et pääsen taas keikoille ja kuulette koko albumin!

Debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa on pysynyt julkaisustaan lähtien (62 viikkoa) Suomen virallisella albumilistalla ja on edelleen listan sijalla 35. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat 5 miljoonaa kertaa. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. costeen oli tarkoitus esiintyä kesällä 2020 kaikilla Suomen isoimmilla festivaaleilla.

Kaikki loppuu aina -biisilista:
1. Mä en osaa rakastaa
2. Satuta mua kunnolla
3. Yks kaks
4. Mustelmii feat. Heviteemu
5. Normaaleita feat. TIPPA
6. Paholaisen kaa
7. Kukaan ei henkiin herätä
8. Kunnes kuollaan
9. Taas sun kaa
10. Kaikki loppuu aina

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

costee
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com