12.6.2020
KYMPPILINJAN UUDELLA KAPPALEELLA MUKANA ERIKA VIKMAN!

Kesähiteistään tunnettu Kymppilinja julkaisi tänään uuden singlen OMG (feat. Erika Vikman). Kesäisellä sinkulla on mukana tänä vuonna Uuden Musiikin Kilpailustakin koko kansan suosioon noussut Erika Vikman. Kuuntele kappale tästä.

Kappaleessa seikkaillaan parisuhteiden riitojen ja sopusointujen maailmassa. Vahvoja tunteita käsitellään puolin ja toisin, mutta kuten yleensä, asioilla on lopulta tapana järjestyä, yhtye kuvailee kappaletta.

Vuoden 2010 virallisesta kesähitistä Minä (feat. Mariska) tutuksi tullut Kymppilinja teki huikean comebackin heinäkuussa 2018 platinarajan ylittäneellä Aallot-kappaleella. Janne Ordénin, Niko Lithin ja Sami Grönroosin muodostama yhtye on julkaissut Aallot -kappaleen jälkeen Forever Young, Sydän paljaanaKaikki tytöt sekä Mombasa singlet.

Seuraa Kymppilinjaa:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com