4.6.2020
ANTTI KETOSEN UUSI VOIMABIISI LUO USKOA LÄPI VAIKEIDEN AIKOJEN

Olisitpa sylissäni -esikoissinglestään tunnettu Antti Ketonen julkaisee huomenna perjantaina 5.kesäkuuta uuden upean singlen ja musiikkivideon Me mennään tän läpi.

-Me mennään tän läpi on kunnianosoitus parisuhteelle, joka menee läpi nousuista ja laskuista. Se on myös voimabiisi ihmiskunnalle, joka luovii läpi haastavista ajoista. Me selviämme kun pidämme kiinni toivosta ja tuemme toisiamme. Tämä on merkittävä kappale urallani ja olen kiitollinen että pääsin tekemään sitä yhdessä lahjakkaiden kirjoittajien Juho Rajan ja Mikko Koivusen kanssa. Koen vahvasti että me menemme tästä läpi, Antti kuvailee kappaletta.

Suomen suosituimpiin mieslaulajiin lukeutuva Antti Ketonen valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Tulevalta albumilta on aiemmin tänä vuonna julkaistu kappale Jos sua ei huomenna ois. Debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019. Nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019. Antti Ketonen oli ehdolla vuoden 2020 Emma Gaalassa Vuoden iskelmä -kategoriassa. Lisäksi hän oli ehdolla Vuoden 2020 Iskelmägaalassa Vuoden biisi, Vuoden iskelmä, Vuoden miesartisti ja Vuoden viihdyttäjä -kategorioissa.

Antti Ketonen somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com