26.5.2020
ERININ PALUUSINGLEN HUIKEA MENESTYS – URAN ENSIMMÄINEN SPOTIFY-YKKÖNEN!

Erinin odotettu paluusingle Yhtenä sunnuntaina julkaistiin perjantaina. Kappaleen menestys on ollut huikeaa: se on heti soittolistattu suurimmille radiokanaville ja eilen maanantaina Erin nousi ensimmäistä kertaa ikinä omalla biisillään Spotifyn ykköseksi!

Erinin itsensä säveltämän ja sanoittaman sekä Jukka Immosen ja RZY:n tuottaman kappaleen saama vastaanotto ja menestys on yllättänyt Erinin.

Ajattelin, että olisi ihan sairaan siistiä päästä Spotifyn top 50 -listalle, mutta en yhtään odottanut että biisi nousisi suoraan kuudenneksi ja jopa ykköseksi. Jengin reaktioista on ollut aistittavissa, että kappaleesta on tykätty. Juhlin ykkössijaa pomppimalla trampoliinilla lasteni kanssa. He ovat mielestään ansainneet jonkinlaiset palkinnot, koska ovat antaneet minun tehdä töitä. Käyn tänään ostamassa pojille pienet pokaalit, onnellinen Erin nauraa.

Tuore single on tarina eräästä kauniista hetkestä, jolloin kappaleen kertoja joutuu myöntymään elämän edessä.

Se kertoo siitä hetkestä, kun tajuaa ihmisyydestä jotain oleellista ja huomaa pohtivansa kumpaa katuisi kuolinvuoteellaan enemmän – sitä että toimisi vai sitä että ei toimisi. Aiemmin itsestäänselvä asia ei enää olekaan sitä. Järjen, vastuun ja moraalin monimutkaiset kiemurat saavat jäädä taka-alalle: tässä biisissä pääosassa ovat tunteet ja niiden vaaliminen, edes yhtenä sunnuntaina, Erin kuvailee.

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi. Erinin edellinen pitkäsoitto, muun muassa singlen Kohta hänen sisältänyt Seliseli ilmestyi 2016. Syksyllä 2019 Erin oli toista kertaa mukana supersuositussa Vain Elämää -ohjelmassa.

Kuuntele Erinin uusi kappale Yhtenä sunnuntainatästä!
Katso lyriikkavideo tästä!

Seuraa Eriniä somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lataa lehdistökuva täältä! 
Kuva: Simelius Simelius.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live / Mikko Korpi
mikko.korpi@warnermusic.com

Management:
Manage Me / Carla Ahonius
carla@manageme.fi