5.5.2020
SUVI TERÄSNISKALTA KOSKETTAVA JA HENKILÖKOHTAINEN KEHTOLAULU-EP

Kolmen pojan äiti Suvi Teräsniska toteuttaa yhden haaveistaan julkaistessaan perjantaina 8. toukokuuta kehtolauluja sisältävän Iltalauluja-EP:n.

Suville on jo pitkään satanut somessa viestejä, joissa on kerrottu hänen laulujensa rauhoittavan monia lapsia. Muun muassa viestien innoittamana Suvi alkoi pohtia pitäisikö hänen tehdä levyllinen kehtolauluja. Hän kyseli seuraajiensa mielipidettä ja sai sadoittain innostuneita viestejä. Niin idea Iltalauluja-EP:stä oli syntynyt.

Leri Leskisen tuottamalla kokonaisuudella on mukana kuusi Suville tärkeää laulua. Kappaleet on äänitetty ja tuotettu koskettavan minimalistisesti. Suvin laulua levyllä säestää kitarataiteilija Peter Engberg.

Kaikki kappaleet ovat olleet mukana minulle merkittävissä elämänvaiheissa. Esimerkiksi Nyt kerron mä sulle lapseni -kappaletta lauloin pikkuveljelleni hänen ollessaan vauva ja Suojelusenkelin esitin esikoispoikani Terhon ristiäisissä 2015, Suvi sanoo.

EP:ltä löytyvät seuraavat laulut:
1. Hyvin hiljaa 2. Lapin äidin kehtolaulu 3. Nyt kerron mä sulle lapseni  4. Pilvipeiton alla 5. Sininen uni (Suvi Teräsniska & Arttu Wiskari) 6. Suojelusenkeli

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan levyjä on myyty puoli miljoonaa kappaletta. Hänen edellinen albuminsa on syksyllä 2019 julkaistu Ihmisen poika.

Seuraa Suvi Teräsniskaa somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com