28.4.2020
MIKKO HARJUN UUSI SINGLE ROHKAISEE IHMISIÄ PUHUMAAN KIPUKOHDISTAAN

Mikko Harjulta saadaan uutta musiikkia, kun vappupäivänä 1. toukokuuta julkaistaan hänen uusi singlensä Taikavoimia. Lohdullisen kappaleen tarina juontaa juurensa muutaman vuoden päähän.

– Sain somessa viestin kuuntelijalta joka kertoi, että häntä oli kiusattu koko elämänsä ajan eikä hän jaksaisi enää elää. Se pysäytti – olisin halunnut jollain taikatempulla poistaa kaiken tuskan ja koetun vääryyden, vaikka se ei olekaan mahdollista. Heti sen jälkeen kirjoitin Taikavoimia-biisin. Toivon sen tuovan lohtua ihmisten vaikeisiin aikoihin, Mikko Harju sanoo.

Voimaannuttavista kappaleistaan tunnettu Mikko haluaa rohkaista ihmisiä puhumaan arjen keskellä tunteistaan ja haasteistaan.

– Joidenkin asioiden kohtaaminen voi olla äärimmäisen pelottavaa, mutta olen omassa elämässäni huomannut miten vapauttavaa on välillä purkaa ajatuksia päiväkirjaan tai jollekin luotettavalle ihmiselle. Meistä jokainen voi olla hyvä kuuntelija kuuntelemista tarvitsevalle.

Mikko Harjun edellinen single Anna mennä lennä julkaistiin elokuussa. Siitä asti hän on työstänyt uusia kappaleita myöhemmin julkaistavalle kakkosalbumilleen. Mikko Harju sai kaksi Emma-ehdokkuutta platinarajan ylittäneestä Sinä olet elämä -esikoisalbumistaan. Levyltä löytyvät yli tuplaplatinaa striimanneiden kappaleiden Mä olen tässä ja Taivas ei oo rajana lisäksi esimerkiksi kultarajan rikkonut Ehjä sekä platinaa striimannut Sinä riität.

Mikko Harjulla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja koskettaa kuulijoita. Hänen biisinsä ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu jo satoja tatuointeja.

Seuraa Mikko Harjua somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com