18.3.2020
TUPLAPLATINAA DEBYYTTIALBUMILLAAN MYYNYT IDA PAUL & KALLE LINDROTH JULKAISEE VUONNA NOLLA -KAKKOSALBUMINSA PE 20.3.

Suomen suosituimmaksikin duoksi tituleerattu Ida Paul & Kalle Lindroth julkaisee kultaa ennakkoon saavuttaneen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa tämän viikon perjantaina 20.3. Albumilta löytyy yhteensä seitsemän julkaisematonta kappaletta ja viimeisin single Päiväuni nousi suoraan julkaisustaan Spotifyn sijalle 3. Albumin tuotannosta vastaavat ansioituneet tuottajat RZY ja Ilkka Wirtanen.

”Tämän levyn biisejä ollaan kirjoitettu keikka-autossa, laivalla, hotelleissa, kotisohvilla, rannalla ja studioissa. Meille tuttu tarinankerronnallisuus on läsnä toisella studioalbumillamme; biisit ovat elämänmakuisia ja rehellisiä. Ei olla sensuroitu itseämme vaan lähdettiin rohkeasti kirjoittamaan just niistä asioista, jotka mieleen sattuivat minäkin päivänä pulpahtamaan. ”Vähän väsyttää” tuo festareiden tunnelmaa arkeen, ”Vika hidas” kertoo katkeransuloisesta erkaantumisesta ja ”Hiekkalaatikolla” tutkii ihmisyyttä ja inhimillisyyttä vaikeina aikoina. Uteliaisuus ja pohtivuus omaa itseä, muita ja maailmankaikkeutta kohtaan ovat vahvasti läsnä tällä levyllä. Kiitämme ihan mieletöntä Warnerin työryhmää, tuottajia, miksaajia ja masteroijia tästä huikeasta saavutuksesta ja toivomme että ne suuret tunteet, jotka koimme levyä tehdessä välittyvät myös kuuntelijoillemme”, Ida ja Kalle kertovat albumistaan.

Vuonna nolla -biisilista:
1. Vuonna nolla
2. Päiväuni
3. Säätöö
4. Sano mun nimi ääneen
5. Vika hidas
6. Tennessee
7. Hullu exä
8. Planeetat
9. Vähän väsyttää (feat. Jare Brand)
10. Älä leiki Jeesusta
11. Vastaus kaikkeen
12. Hiekkalaatikolla

Lyhyessä ajassa suursuosioon nousseen duon vuonna 2018 julkaistu Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi on saavuttanut kunnioitettavan tuplaplatinarajan ja kaikki singlet ovat striimanneet tuplaplatinaa, platinaa tai kultaa (debyyttisingle Hakuammuntaa lähentelee 10 miljoonan striimin rajaa). Loppuunmyytyjä klubeja ja konserttisaleja kiertäneet Ida ja Kalle nähdään uransa toistaiseksi isoimmalla keikalla Jäähallin Black Boxissa 30.10. (huom uusi päivämäärä!)

Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa.
Liput alk. 39,50€

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com