11.3.2020
TALVEN ISOIMMAN HITIN TAKAA LÖYTYVÄ BEHM JULKAISEE KAKKOSSINGLENSÄ

Tivolit julkaistaan ylihuomenna perjantaina 13.3.

 

Kuluvan talven isoimman hitin Hei rakas viime syyskuussa julkaissut BEHM julkaisee kakkossinglensä Tivolit tämän viikon perjantaina 13.3. BEHM on itse säveltänyt ja sanoittanut kappaleen ja sen tuotannosta vastaa Hei rakas -debyyttisingleäkin tuottanut Kashwell.

”Tivolit on ensimmäinen laulu, jonka kirjoitin albumilleni. Se kertoo risteyskohdasta suhteessa. Sitä tietää, ettei suhteella ole tulevaisuutta, mutta silti haluaa pitää kiinni ajatuksesta, että sellainen olisi”, BEHM kertoo.

Lähes 10 miljoonaa striimanneella Hei rakas -kappaleellaan ilmiömäiseen menestykseen noussut BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka on mm. kirjoittanut Pikku G:n triplaplatinaa striimanneen Solmussa-hitin alkuperäisversion ja hän on ollut mukana kirjoittamassa Keko Salatan kappaleita Vanha ja Tavallinen. BEHMin debyyttisingle Hei rakas on kiistatta alkaneen vuoden isoin hitti – se on ollut Spotifyn ykkösenä yhteensä huikeat 48 päivää, radiolistan ykkönen toistaiseksi yhteensä 10 viikkoa ja se on sekä tammikuun että helmikuun kuukauden radiobiisi. BEHM kiinnostaa myös keikkarintamalla ja artisti on buukattu tulevana kesällä Suomen isoimmille festivaaleille.

Keikat:
25.06. Provinssi, Seinäjoki
04.07. Ruisrock, Turku
17.07. Ilosaarirock, Joensuu
18.07. St. Michel Summer Fest, Mikkeli
24.07. Qstock, Oulu
25.07. Headland, Lahti
31.07. Satama Open Air, Kemi
08.08. Siltakemmakat, Puumala
14.08.-15.08. Simerock, Rovaniemi

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com