9.3.2020
KYMPPILINJA JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN!

Kymppilinja julkaisi tänään uuden kappaleen Mombasa. Kuuntele kappale tästä.

Tämän biisin lähtökohta oli se, et haluttiin pitää energiatasot korkeella, mutta samalla luoda harmoninen fiilis. Haluttiin biisi missä se tietty tunnelma ja mielikuvat on helppo hahmottaa ja jokainen kuulija löytää sieltä sen oman hetkensä. Monesti unohtuu se, että pitää pystyä nauttimaan niistä pienistäki hetkistä. Tää biisi on tehty muistuttamaan niistä hetkistä, yhtye kuvailee kappaletta.

Vuoden 2010 virallisesta kesähitistä Minä (feat. Mariska) koko kansan suosioon noussut Kymppilinja teki huikean comebackin heinäkuussa 2018 platinarajan ylittäneellä Aallot-kappaleella. Janne Ordénin, Niko Lithin ja Sami Grönroosin muodostama yhtye lopetti toimintansa vuonna 2012, mutta palasi yhdessä studiolle ja keikkalavoille vuonna 2018. Aallot-singlen lisäksi yhtye on julkaissut singlet Forever young, Sydän paljaana sekä Kaikki tytöt.

Seuraa Kymppilinjaa:
Facebook
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com 

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com