9.3.2020
CLEDOS JULKAISEE UUDEN SINGLEN JA MUSIIKKIVIDEON – FEATTAAMASSA PYHIMYS!

Rap-artisti kuullaan uudella kappaleella entistä melodisempana

Yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmaksi uuden aallon artistiksi noussut Cledos julkaisee keskiyöllä uuden singlen KYSYMYS. Kappaleella feattaa lukuisilla Emmoilla palkittu Pyhimys ja kappaleen koukuttavasta melodiasta vastaa Cledos itse. Cledos on myös ollut mukana tuottamassa kappaletta yhdessä Andrei Kipahdin ja Matias Keskiruokaisen kanssa.

KYSYMYS on helposti mun lempibiisi iteltäni tähän mennessä ja ensimmäinen biisi, jota olen ollut myös itse tuottamassa. Biisi perustuu mun omaan sen hetkiseen elämäntilanteeseen ja on mulle sen takia henkilökohtaisesti tosi tärkeä. Biisin pystyy musta tulkita monella eri tavalla, eikä tässä ole yhtä kulmaa. Pyhimys ehdotti mulle yhteistyötä jo ihan mun uran alkuvaiheissa vuonna 2017, mutta ei saatu sitä jostain syystä vielä silloin onnistumaan. Kun KYSYMYS oli valmis, mun a&r Andrei ehdotti, että Pyhimyksen featti voisi sopia tähän ja tässä ollaan”, Cledos kertoo.

Kappaleelle julkaistaan huomenna klo 12 musiikkivideo, jonka on ohjannut kaverikarim ja kuvannut Peter Salovaara. Myös Cledos itse on jälleen ollut vahvasti videon käsikirjoituksessa mukana. Karimin ja Cledoksen yhteistyötä on aiemmin nähty viime vuonna julkaistulla TÄN KAA -musiikkivideolla.

Katso kehuttu TÄN KAA -musiikkivideo täältä.

Cledos on kiinnostava 2020-luvun artisti, joka on noussut Suomen musiikkikentän keskiöön vain alle kolmessa vuodessa. Vuonna 2017 julkaistu omakustanne-debyyttisingle Töis nousi viraalihitiksi, kun sen musiikkivideota katsottiin YouTubessa useita tuhansia kertoja vain muutamassa päivässä. Debyyttisingleä on seurannut mm. useampi platinaa rikkonut tai platinarajaa lähentelevä single, 2 Emma-ehdokkuutta sekä featit mm. Mikael Gabrielin, ABREUn, Kuben ja Karri Koiran kanssa.

Cledos kiinnostaa myös keikkarintamalla: artisti on esiintynyt uransa aikana mm. YleXPopissa, Ruisrockissa, Provinssissa sekä Blockfesteillä. Kuluvana keväänä Cledos keikkailee klubeilla ympäri Suomen.

Julkistetut keikat:
Pe 13.3. Oulu, Mango
Pe 20.3. Turku, Studio
Pe 3.4. Tampere, Social Club
Pe 17.4. Jyväskylä, Escape
La 18.4. Vammala, Vammalan Seurahuone
La 27.6. Seinäjoki, Provinssi
La 4.7. Turku, Ruisrock
La 25.7. Oulu, Qstock
Pe 31.7. Turku, Aurafest

Seuraa Cledosta somessa:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Aaron Sirainen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com