27.2.2020
ANTTI KETOSEN ESIKOISALBUMILLE JATKOA – UUSI SINGLE PERJANTAINA!

Antti Ketosen jättihitin Olisitpa sylissäni mukaan nimetty esikoisalbumi saa jatkoa, kun hänen tulevan kakkosalbuminsa ensimmäinen single Jos sua ei huomenna ois julkaistaan perjantaina 28. helmikuuta.

Halusin tehdä rakkauslaulun siitä kuinka puolisot täydentävät toisiaan ja miten toista ilman ei voisi elää. Meillä jokaisella on varmasti joku, jolle haluaisimme omistaa kappaleen tai joka veisi palan meistä mukanaan. Tämä laulu on myös kiitos niille, jotka seisovat vierellämme kaikissa elämän käänteissä, Antti Ketonen sanoo.

Antin upeasti tulkitseman kappaleen ovat säveltäneet Lasse Kurki ja Matias Keskiruokanen, sanoituksesta vastaavat Antin itsensä lisäksi Lasse Kurki ja Hanna Johde. Tuottajana on edelliseltä albumiltakin tuttu Samuli Sirviö.

Esikoisalbumistaan Emma-ehdokkuuden saaneen Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni oli vuoden 2018 isoin radiobiisi Suomessa. Se palkittiin 2018 Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Samanniminen, kultaa myynyt esikoisalbumi ilmestyi keväällä 2019, ja siltä löytyvät nimibiisin lisäksi singlet Niin kaunis, Ennen kuin alkaa ukkostaa ja Ehjäksi särkynyt.

Lataa promokuva tästä.
Kuvaaja: Marek Sabogal

Antti Ketonen somessa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com