30.1.2020
TIPPA JULKAISEE SINGLEN TÄNÄ KEVÄÄNÄ JULKAISTAVALTA ALBUMILTAAN – KUULUN KAUPUNKIIN ULKONA KESKIYÖLLÄ!

TIPPA julkaisee huomenna 31.1. Kuulun kaupunkiin -singlen, joka tulee löytymään myöhemmin tänä keväänä ilmestyvältä albumilta. TIPPA jatkaa kappaleellaan vakiintunutta kitaravetoista linjaansa. Nopeatempoisen kappaleen tuotannosta vastaa Andrei Kipahti.

Kuulun kaupunkiin tiivistää aika hyvin sen vaibin, jolla on paahdettu viime ajat. Välillä on pakko viedä itsensä äärirajoille, jotta saa jotain puhdasta ulos. Muutin Stadiin Kallioon viime keväänä ja siinä tuli painettua hommia aika yötä päivää. Kaipuu kaupungin yöhön synnytti tän rallin yhtenä viime kesäkuun aamuyönä mökillä”, TIPPA kertoo kappaleen synnystä.

Nyt jo tuplaplatinaa striimanneella Satutat mua -singlellään rockahtavamman soundinsa vuonna 2018 esitellyt TIPPA on ihastuttanut uudella tuotannollaan. Satutat mua toi artistille ansaitusti uransa ensimmäisen Emma-ehdokkuuden Vuoden biisi -kategoriassa. Satutat mua ja lähes kuusi miljoonaa striimannut Roska silmäs (feat. JVG) nousivat molemmat heti julkaisustaan Suomen Spotifyn ykköspaikalle. TIPPA keskittyy tällä hetkellä viimeistelemään albumiaan ja tekee muutamia keikkoja ympäri Suomen.

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Andrei Kipahti

TIPPA somessa:
Instagram
Facebook
Spotify