24.1.2020
BENJAMININ TUORE SINGLE KERTOO VANHEMPIEN EROSTA

Nouseva poplupaus Benjamin julkaisi tänään uuden singlen, henkilökohtaisen Kaksi kotia. Uuden tulemisen elokuussa 2018 tehnyt artisti keskittyy nykyään musiikissaan sanoituksiin enemmän kuin koskaan. Kaksi kotia on tähänastisista julkaisuista nuorelle laulajalle kenties jännittävin, sillä Benjamin avaa kappaleellaan vanhempiensa eroa heidän näkökulmastaan.

– Joskus rakastaminen ja välittäminen voi olla irtipäästämistä. Mä halusin kirjottaa biisin siitä, mitä mun vanhemmat kävi läpi. Äiti ja isi, tää on teille, Benjamin kertoo.

Uuden singlen rinnalle Benjamin julkaisi koskettavan monologin sekä vaikuttavan prologina toimivan videon.

Benjaminin, Iivari Suosalon ja Joonas Kerosen kirjoittama ja Atso Soivion tuottama kappale on Benjaminin kuudes suomenkielinen single. Ensimmäinen sinkku Naarmuja feat. IBE sekä toisena singlenä julkaistu Juon sut pois pomppasivat suoraan Spotifyn ykköseksi. Kumpikin kappale on striimannut platinaa. Näiden jälkeen on julkaistu myös hitit Tanssin yksin, Orgasmi ja Näytä mulle ne.
Seuraa Benjaminia somessa: 
Instagram
Facebook
Twitter