17.1.2020
ARTTU WISKARIN SUOMEN MUOTOISEN PILVEN ALLA VUODEN 2019 SOITETUIN RADIOBIISI!

Koko kansan suosikki Arttu Wiskari on hurmannut musiikillaan jälleen Suomen muotoisen pilven alla -kappaleen saavutettua vuoden 2019 soitetuimman radiokappaleen statuksen. Kappale viihtyi radiolistan top 10:ssä hulppeat 43 viikkoa.

Tämä on saavutus, jonka en koskaan uskonut olevan mahdollinen. Kiitos tästä kuuluu yleisölle. Erityisesti radiokuuntelijoille, sekä kaikille teille ketkä saapuvat keikoille ympäri Suomen. Kiitos.”, Wiskari kommentoi saavutustaan.

Jo vuonna 2018 julkaistua, viime vuonna superhitiksi kasvanutta kappaletta on striimattu Spotifyssa jo yli huimat 8 miljoonaa kertaa, ja YouTube-videota on katsottu lähes 7 miljoonaa kertaa. Emma-gaalassa tänä vuonna vuoden biisiksi ehdolla oleva kappale on nyt striimannut tuplaplatinaa.

Wiskari viimeistelee parasta aikaa viidettä albumiaan, ja uutta musiikkia kuullaan maaliskuussa. Erityisestä keikkakesästäkin tulemme kuulemaan lisää pian.

Wiskari nousi suomalaisten suosikiksi jo vuosikymmen sitten julkaistun Mökkitie -kappaleen myötä. Vuonna 2011 julkaistu nimikkoesikoisalbumi Arttu Wiskari nousi albumilistan ensimmäiselle sijalle ja saavutti platinamyynnit. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat Mökkitien lisäksi Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito ja Meidän biisi, joiden rinnalle Suomen muotoisen pilven alla on selkeästi noussut.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
Matti.Kaunisvesi@warnermusic.com