8.1.2020
BEHMIN DEBYYTTISINGLE ON RADIOIDEN SOITETUIN!

Hei rakas -debyyttisinglensä viime syyskuussa julkaissut BEHM on noussut kappaleellaan Suomen virallisen radiolistan ykkössijalle. Vaikuttava debyytti on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota radion lisäksi myös Spotifyssa, jossa sitä on striimattu jo yli 6 miljoonaa kertaa. Hei rakas on toistaiseksi ollut Spotifyn ykkösenä ilmiömäiset 41 päivää. Kappale onkin kiistatta yksi tämän talven suosituimmista kappaleista.

Olen äärimmäisen otettu ja kiitollinen tästä valtavasta kuuntelumäärästä. On ihanaa, että kuuntelijat ovat ottaneet tämän niin vahvasti omakseen. Se kertoo laulusta ja sen voimasta varmasti jotain”, BEHM kiittää.

Kuuntele Hei rakas täältä.

BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka on ollut mukana kirjoittamassa mm. Pikku G:n triplaplatinaa striimannutta Solmussa-hittiä sekä Keko Salatan kappaleita Vanha ja Tavallinen. BEHM säveltää ja sanoittaa omat kappaleensa itse ja osallistuu myös vahvasti niiden tuotantoprosessiin.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com