10.12.2019
JALKAPALLOILIJA TEEMU PUKILLE OMA KANNATUSLAULU — KAPPALEEN TAUSTALLA MIES MÖRKÖ-LAULUN TAKAA!

Ilmiömäisestä kappaleesta Löikö Mörkö sisään? (feat. Antero Mertaranta) tunnettu DJ ILG julkaisi tänään uuden kappaleen PukkiParty. Biisi on kannatuslaulu Englannin Norwichissa pelaavalle suomalaiselle jalkapalloilijalle Teemu Pukille. Kuuntele kappale tästä.

Kyseiseen minuutin ja 52 sekuntia kestävään kappaleeseen on julkaistu myös video.

– PukkiParty syntyi Mörköbiisin lailla spontaanisti keikkabussissa ja kunnianosoituksena Teemu Pukin upealle pelaamiselle. Kertosäkeen tehtyäni päätin laulaa sen itse, ja aion jatkossakin tuoda biiseihin myös omaa ääntäni. PukkiParty everybody!, DJ ILG sanoo.

Kappaleen takana on DJ ILGoikealta nimeltään Olli Hartonen, joka teki viime kevään jääkiekon MM-kisoissa Leijonien pelaajasta Marko Anttilasta Löikö mörkö sisään? (feat. Antero Mertaranta) -kappaleen. Siitä tuli hetkessä viraalihitti ja jääkiekon MM-kisojen kovin kannatusbiisi. Kappale nousi ykköseksi sekä Spotifyssa että Youtubessa ja se kuultiin jääkiekon maailmanmestarien kultajuhlassa.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen, Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com 

Keikat:
Matti Kaunisvesi, Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com