3.12.2019
”No frills eli nakit ja bluusi!”— Svart Records julkaisee kaikki Tehosekoitin-yhtyeen albumit vinyylinä

Kesällä keikoille paluun tekevä Tehosekoitin on solminut Svart Recordsin kanssa sopimuksen tuotantonsa julkaisemisesta vinyylimuodossa. Sarja alkaa jo helmikuussa, jolloin yhtyeen kokoelmalevy Golden Greats ilmestyy rajoitettuna erikoispainoksena yhteistyössä Levykauppa Äx:n kanssa. Tämän jälkeen bändin täyspitkät albumit julkaistaan ilmestymisjärjestyksessään aina syyskuulle 2020 saakka. Perinteisten saatetekstien sijaan levyihin on tulossa Petteri Tikkasen piirtämät ja Otto Grundströmin käsikirjoittamat sarjakuvat.

Laulaja ja pääasiallinen sanoittaja Grundström kertoo, että albumien uudelleen julkaisu vinyyleinä merkitsee yhtyeelle paljon:

-”Nyt saadaan vihdoin kaikki kokopitkät Stukasia myöten vinyyleinä, ja ne aiemminkin julkaistut täydellisinä – tällä kertaa nimittäin biisejä ei tiputella pois, eikä järjestystä vaihdella, paitsi jos on ihan pakko. No frills eli nakit ja bluusi, snadit stoorit mukana kuvakertomusten muodossa!”.

Maaliskuussa alkaa virallisten albumien julkaisu, jolloin ilmestyvät yhtyeen kaksi ensimmäistä täyspitkää levyä Rock’n Roll ja Köyhät syntiset. Toukokuussa julkaistaan vuorostaan Varoittava esimerkki sekä Freak Out. Heinäkuun alussa kauppoihin saapuu legendaarinen kaksikko Rock ’n’ Roll Monster Movie Show sekä Rakkauden gangsterit. Syyskuussa julkaisusarjan päättää keikkakooste Alive II sekä yhtyeen ainoa englanninkielinen levy eli Screamin’ Stukas -nimen alla julkaistu A Lotta Rhythm.

Tehosekoitin keikkailee kesällä viimeisten aktiivivuosien kokoonpanossaan, johon kuuluvat Otto Grundström (laulu), Matti Mikkola (kitara), Hannu Kilkki (basso), Tero Sundell (rummut) sekä Juha Kuoppala (koskettimet). Yhtye nähdään tulevana suvena ainakin Ruisrockissa, Tammerfestissa, Porispheressä ja Himos Juhannus 2020 -festivaalilla.

https://www.facebook.com/tehosekoitinofficial/

 

Tiedotus

Svart Records / Svart Music

Jukka Taskinen

jukka.taskinen@svartmusic.com

040 7799618

www.svartrecords.com

https://www.facebook.com/svartrecords

www.instagram.com/svartrecords