29.11.2019
JARKKO AHOLA TUNNELMALLISELLE PIANO-KIERTUEELLE HELMI-MAALISKUUSSA

Hiljattain täydelle Hartwall Arenalle Waltteri Torikan kanssa esiintynyt rocktenori Jarkko Ahola lähtee helmikuussa 2020 tunnelmalliselle Piano-kiertueelle. Espoon Sellosalista 28. helmikuuta alkava kiertue on muhinut upeaäänisen solistin mielessä jo keväästä saakka.

-Kevään 2019 menestynyt Piano/Forte-kiertue jätti itselleni todella hyvän maun suuhun. Alun perin oli tarkoitus lähestyä pieniä paikkoja ”pianosti”, mutta homma kasvoi aika paljon isommaksi. Myös siis forteksi. Ensi vuonna haluan toteuttaa tuon alkuperäisen vision tyylikkäästä ja hienoja biisejä sisältävästä Piano-kiertueesta, jolla minua säestää pienempi ryhmä. Tunnelmallisesti ja intiimisti. Kutsun kaikki kuulijani mukaan, tehdään keväästä erityinen, Jarkko Ahola sanoo.

JARKKO AHOLA Piano-kiertue
Pe 28.2. Espoo, Sellosali
La 29.2. Hyvinkää, Hyvinkääsali
La 7.3. Salo, Teatteri Provinssi
Su 8.3. Säkylä, Säkylähalli
Pe 13.3. Kouvola, Pato Klubi
La 14.3. Imatra, Kulttuuritalo Virta
Pe 20.3. Porvoo, Kulttuuritalo Grand
Pe 3.4. Ylivieska, Akustiikka
La 4.4. Rovaniemi, Korundi

Liput alkaen 32,00€, sis.palvelumaksut. Katso tarkemmat lipunmyyntitiedot täältä.

Jarkko Aholan promokuva täältä.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola on yhdessä Waltteri Torikan kanssa esiintynyt täydelle Hartwall Arenalle jo kolmena vuotena peräkkäin.