29.11.2019
ILTA JULKAISI FANIEN ILOKSI UUDEN JOULULAULUN!

Ilta julkaisi tänään faniensa iloksi oman versionsa Ninni Poijärven Jouluksi kotiin -kappaleesta. Hän on aikaisempina jouluina julkaissut omat tunnelmalliset versionsa Oi jouluyö ja Taivas sylissäni kappaleista. Jouluksi kotiin tullaan kuulemaan myös Iltan omissa joulukonserteissa neljällä eri paikkakunnalla

“Viime vuonna äiti ehotti mulle, et Ilta ota joulukonserttiin tällänen biisi minkä kuulin jouluradiosta! Se oli Ninni Poijärven ”Jouluksi kotiin”. Ihastuin lauluun heti – sen haikeus ja kauneus sykähdytti! Oli siisti löytää kokonaan itselle uusi joululaulu ja halusinkin tänä vuonna äänittää tästä biisistä oman version!”

Upeaäänisen Iltan aiemmat joulukonsertit ovat olleet menestyksekkäitä ja kysyntää on ollut enemmän kuin kirkkoihin on mahtunut ihmisiä.

Ilta – joulukonsertit
To 5.12. Helsinki, Mikael Agricolan kirkko
Ti 10.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 17.12. Tampere, Messukylän kirkko
Pe 20.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko (LOPPUUNVARATTU)

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 22,50€ Ticketmasterista.

Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot warnermusiclive.fi

Lataa Iltan promokuvat täältä.
Kuvaaja: Lauri Laukkanen

Ilta:
Instagram
Facebook
Youtube 
Spotify