29.11.2019
COSTEE JULKAISI SYNKÄN RAKKAUSLAULUN!

costee julkaisi tänään uuden kappaleen Kunnes kuollaan. Hän on tehnyt kappaleen yhdessä Teemu Javanaisen ja Eero Vanha-Perttulan kanssa, kappaleen on tuottanut Heviteemu. Katso kappaleeseen tehty lyriikkavideo tästä!

costee kuvailee kappaletta synkkatunnelmaiseksi rakkauslauluksi:

Kunnes kuollaan kertoo yhden rakkaustarinan alkuhuumasta ja niistä fiiliksistä, joita mulla silloin oli. Tää biisi on tosi synkkä tunnelmaltaan, koska se on tehty eron jälkeen vähän alakuloisessa moodissa.

Toukokuussa debyyttialbuminsa julkaissut costee on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi mielenkiintoisimmista tulokkaista. Ehkä joskus tää viel naurattaa -debyyttialbumi on striimannut Spotifyssa lähes 18 miljoonaa kertaa ja artistin videoita on katsottu Youtubessa yli 3,5 miljoonaa kertaa. Edellinen sinkku Satuta mua kunnolla jatkoi artistin menestystarinaa.

Katso costeen ajankohtainen keikkalista täältä! 

costee somessa:
Instagram
Facebook
Spotify