28.11.2019
ANTTI TUISKU OLYMPIASTADIONILLE – KAIKKIEN AIKOJEN KONSERTTI BAILANTAI ELOKUUSSA 2020!

Antti Tuisku on ensimmäinen suomalainen artisti, joka on ilmoittanut tekevänsä oman konsertin Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla.

 

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku tekee oman Bailantai-konsertin Helsingin uudistetulla Olympiastadionilla lauantaina 22. elokuuta 2020. Liput Bailantai-konserttiin tulevat myyntiin osoitteessa www.lippu.fi/bailantai maanantaina 2.12. klo 9.

Kunnianhimoisena visionäärinä tunnetun Antti Tuiskun Bailantaista tulee näyttävä spektaakkeli ja maailmanluokan show.

Edellisellä, kevään 2018 Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella Antin näki peräti 60 000 ihmistä. Mittavan ja menestyksekkään kiertueen jälkeen ensi kesänä avattava uudistettu Olympiastadion tuntuu luontevalta paikalta tulla takaisin. Artisti on myös haaveillut omasta stadionkeikasta niin kauan kuin muistaa.

 Stadikalla esiintyminen tulee varmasti olemaan elämäni suurin ja hienoin kokemus, ja haluan tarjota yleisölle parhaan mahdollisen paikan sekä parhaat mahdolliset fasiliteetit historian upeimman popspektaakkelin seuraamiselle. Kaikki jotka ovat nähneet minut lavalla edes vilaukselta varmasti tietävät, että intohimoni on nimenomaan live-esiintyminen ja siihen panostaminen, Antti Tuisku sanoo.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Hänet on myös palkittu kuudella Emma-pystillä.

Antti Tuisku – Bailantai
Olympiastadion, Helsinki
La 22.8.2020
Liput alk. 49,90e

www.bailantai.com

Seuraa Anttia somessa:
Instagram
Facebook 

Lataa Antin promokuva tästä!
Kuva: Anna Äärelä