27.11.2019
YLEISÖN ODOTUS PALKITAAN – ANTTI TUISKULTA UUTTA MUSIIKKIA HUOMENNA AAMULLA!

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku julkaisee vihdoin uutta musiikkia! Tauolla olleen artistin uusi kappale Ovet aukee (Bailantai) julkaistaan torstaina 28.11. klo 7.

Antti Tuisku tunnetaan kunnianhimoisena visionäärinä, joka onnistuu aina yllättämään ja luomaan nahkansa uudelleen. Tälläkään kertaa hän ei tule pettämään odotuksia – kaiken lisäksi biisin kirjoitusprosessi on artistin omien sanojen mukaan erikoisin, jossa hän on koskaan ollut mukana.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 11 levyä, ja kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun albumeita on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Artistiutensa uudelleen vuonna 2015 julkaistulla En kommentoi -albumilla luonut Antti Tuisku on uransa aikana täyttänyt niin klubeja kuin areenoitakin ja esiintynyt yhteensä sadoilletuhansille ihmisille. Hänet on myös palkittu kuudella Emma-pystillä.

Seuraa Anttia somessa:
Instagram
Facebook 

Lataa Antin promokuva tästä!