19.11.2019
ABREU AVAA UUDELLA ALBUMILLAAN ELÄMÄNSÄ KIPUKOHTIA – TÄNÄ YÖNÄ SPOTIFYSSA!
ABREU julkaisee tänä yönä odotetun uuden albuminsa Teipillä tai rakkaudella. Albumilla kuuluu vahvasti ABREUn portugalilaiset juuret ja se on henkilökohtaisin levy, jonka hän on ikinä julkaissut.

”Kun rupesin tekemään musiikkia suomeksi, mä etin itteeni musiikillisesti aika kauan. Halusin tän albumin kanssa uppoutua vähän syvemmälle ja jakaa tosi rehellisesti mun tunteita ja ajatuksia. Albumin biisit kertovat huumaavista, epätasapainoisista ja toksisistakin ihmissuhteista ja niiden eri vaiheista. Vaikea ja raastava rakkaus on aina inspiroinut mua. Oon niin ylpee siitä, että Teipillä tai rakkaudella -albumi on täynnä biisejä, joissa on henkilökohtaisia tarinoita elämän varrelta ja vahvaa emootiota – jokaisesta niistä on tullut mulle korvaamaton.”

ABREU tunnetaan lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla. Uusi artistinimi antoi yli kymmenen vuotta uraa tehneelle artistille vapauden aloittaa puhtaalta pöydältä. ABREU löysi työparikseen tuottaja TIDOn, jonka avulla hän oppi nauttimaan musiikin tekemisestä uudella tavalla:

Teipillä tai rakkaudella -albumin teko oli super pitkä prosessi, mut oon todella iloinen, että me hiottiin tätä kokonaisuutta turhautumiseen ja epätoivoonkin asti eikä menty sieltä missä aita on matalin. Tän albumin kautta mä löysin uusia tapoja tehdä musiikkia uusien ihmisten kanssa. Nyt jännittää, mut samalla oon niin onnellinen et saan vihdoin jakaa tän teidän kaikkien kanssa! En voisi olla tyytyväisempi lopputulokseen.”

Teipillä tai rakkaudella -biisilista:
1. Teipillä tai rakkaudella
2. Masokisti
3. Sytyn
4. Söpöi lapsii
5. Yhen elämän juttu
6. Tarinoita
7. Rakastan mua enemmän feat. Bizi
8. Sivuvaikutuksii
9. Nollaa
10. Amor Amor feat. cledos
11. Takaisin kotiin
12. Se syö naista

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Saara Sarvas

ABREU:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com