12.11.2019
SUVI TERÄSNISKALTA ENSI VIIKOLLA YÖ-TRIBUUTTIALBUMI – KOSKETTAVA KUNNIANOSOITUS OLLI LINDHOLMILLE

Suvi Teräsniska julkaisee perjantaina 8. marraskuuta uransa toisen -tribuuttialbumin. Levy on kunnianosoitus yhtyeen edesmenneelle laulajalle, Suvin hyvälle ystävälle ja mentorille Olli Lindholmille.

Tätä levyä tehdessä olo oli haikea mutta onnellinen. Pelkäsin silti romahtavani studiossa ja että itkun keskeltä nouseminen takaisin laulajaksi kävisi haastavaksi, mutta tapahtuikin päinvastoin. Sain jotain selittämätöntä voimaa minulle rakkaiden laulujen laulamisesta ja siitä, että pystyin purkamaan säveliin ja sanoihin ikävää sekä muistoja vuosien varrelta. Toivon, että laulunu kiirisi aina myös rajan tuolle puolen ja veisi mennessään viestin siitä, kuinka ikävä minulla on, Suvi sanoo.

Ihmisen poika -albumilta löytyvät seuraavat kappaleet:
1. Ihmisen poika 2. Sano että jäät (Suvi & Jonne Aaron) 3. Vie mut minne vaan 4. Niin paljon me teihin luotettiin 5. Hetki kahden 6. Yötä vastaanottamaan 7. Voin luopuu mistä vaan 8. Sininen planeetta 9. Uneeni et tulla saa 10. Maasta sataa taivaaseen

Kulunut vuosi on ollut Suville suurten tunteiden vuoristorataa. Ensin hän menetti hyvän ystävänsä Olli Lindholmin ja sen jälkeen synnytti kolmannen poikalapsensa. Ne kokemukset sydämessään hän halusi laulaa Ollin rakkaimman kappaleen, uutta elämää juhlistavan kehtolaulun Ihmisen poika, joka julkaistiin albumin ensimmäisenä singlenä.

Suvi Teräsniska julkaisi levyllisen Yön kappaleita vuonna 2013, kun tribuuttialbumi Hän tanssi kanssa enkeleiden ilmestyi. Suvin ura alkoi heinäkuussa 2006 siitä, kun hän lähetti edesmenneelle laulaja Olli Lindholmille viestin ja pyysi päästä laulamaan yhtyeen keikalle Oulun Rotuaarille.

Keväällä 2020 Suvi lähtee Ihmisen poika -konserttisalikiertueelle. Katso kaikki paikkakunnat täältä.

Koskettavana tulkitsijana tunnetun Suvi Teräsniskan kaikki albumit ovat myyneet vähintään platinaa ja yhteensä hänen levyjään on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta.

Lataa promokuva täältä

Seuraa Suvi Teräsniskaa somessa:
Instagram
Facebook

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com