25.10.2019
BEHMIN DEBYYTTISINGLEN ILMIÖMÄINEN SUOSIO – NOUSI SPOTIFYN YKKÖSEKSI!

Kuukausi sitten debyyttisinglensä Hei rakas julkaissut laulaja-lauluntekijä BEHM on kivunnut Spotifyn ykkössijalle. Vaikuttava kappale on saanut osakseen poikkeuksellista huomiota niin suoratoistopalveluissa kuin radioiden soittolistoillakin. Kappaletta on striimattu jo reilusti yli miljoona kertaa.

Mulle oli vaan tosi tärkeää saada juuri tämä laulu ulos nyt, enkä ollut asettanut sille minkäännäköisiä odotuksia. Uskoin siihen, että ihmiset löytävät mun laulut ehkä ajan kanssa, mutta en osannut odottaa tällaista vastaanottoa. Oon tosi kiitollinen tästä ja odotan seuraavia julkaisuja ja niiden ympärille rakentuvaa albumikokonaisuutta innoissani”, BEHM kertoo.

Kuuntele Hei rakas täältä.

Upeaääninen BEHM on lahjakas lauluntekijä, joka on ollut mukana kirjoittamassa mm. Pikku G:n triplaplatinaa striimannutta Solmussa-hittiä sekä Keko Salatan kappaleita Vanha ja Tavallinen. Hei Rakas on BEHMin itse kirjoittama ja se on tuotettu yhdessä Sakke Aallon ja KASHWELLIN kanssa.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM sosiaalisessa mediassa:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkatiedustelut:
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com