30.9.2019
REINO NORDIN YHTEISTYÖHÖN WARNER MUSICIN KANSSA – KIRKKOKIERTUE JOULUKUUSSA!

 

Reino Nordin ja Warner Music Finland aloittavat yhteistyön. Artisti on solminut ohjelmamyyntisopimuksen Warner Music Liven kanssa ja jatkossa hänen musiikkiaan julkaisee Warner Music Finland yhteistyössä PME Recordsin kanssa. 

Olen tehnyt monta vuotta töitä urani eteen ja rakentanut ympärilleni Suomen kovinta tiimiä, jonka kanssa pääsen nyt nostamaan tekemisen uudelle tasolle. Tämä yhteistyö on varmasti yksi tähänastisen urani isoimmista askelista ylöspäin, Reino iloitsee. 

Yhteistyö alkaa näyttävästi, kun Reino lähtee joulukuussa uransa ensimmäiselle kirkkokiertueelle. Meidän valo -kiertueella kuullaan akustisempia versioita Reinon hittibiiseistä sekä muutamia joulunajan klassikoita. Kirkkokiertue on Reinon mielestä täydellinen tapa tuoda musiikki lähemmäs kuulijoita: kaikki eivät pääse tai halua tulla klubeille tai festivaaleille, mutta kaikenikäiset voivat tulla kirkkoon. 

Kirkossa konsertoiminen on minulle uusi aluevaltaus, ja senkin vuoksi kiertue tulee varmasti olemaan mieleenpainuva. Kirkko on puhdas ja välitön paikka yhdistää ihmiset ja musiikki. Siellä laulut tulevat myös esiin eri tavalla. Mukaan tulee iso liveorkesteri jousineen, joten sovitusten lisäksi myös kokoonpano tulee olemaan hyvin erilainen kuin normaalisti. Odotan kiertuetta suurella innolla, Reino jatkaa. 

Reino Nordin – Meidän valo
Ti 3.12. Kuopio, Tuomiokirkko
Ke 4.12. Savonlinna, Tuomiokirkko
To 5.12. Mikkeli, Tuomiokirkko
La 7.12. Seinäjoki, Lakeuden Risti
Su 8.12. Oulu, Oulujoen kirkko
Ma 9.12. Haapajärvi, Haapajärven kirkko
To 12.12. Kotka, Kymin kirkko
La 14.12. Turku, Mikaelinkirkko
Ma 16.12. Lahti, Ristinkirkko
Ti 17.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko
Ke 18.12. Jyväskylä, Taulumäen kirkko
To 19.12. Joensuu, Joensuun kirkko
Pe 20.12. Tampere, Tuomiokirkko
La 21.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko
Su 22.12. Helsinki, Kallion kirkko

Konsertit klo 19.00, paitsi 8.12. Oulujoen kirkko klo 18.00 
Liput alk. 32,00€. Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot www.warnermusiclive.fi

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä

Lataa pressikuva täältä
Kuvaaja: Mikko Harma

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com 

Management: 
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com