26.8.2019
WALTTERI TORIKKA LÄHTEE TUNNELMALLISELLE JOULUKONSERTTIKIERTUEELLE

 

Viime vuonna albumilistan ykköseksi menneen Sydämeni joulu -levyn julkaissut Waltteri Torikka lähtee joulukonserttikiertueelle tänäkin vuonna. Karismaattisen Torikan Sydämeni joulu -kiertue käynnistyy Hyvinkään kirkosta 1. joulukuuta ja päättyy Pieksämäelle 21. joulukuuta. Kaiken kaikkiaan luvassa on yksitoista tunnelmallista kirkkokonserttia ympäri Suomen. 

Kiertueella Waltteria säestää neljän huippumuusikon yhtye ja ohjelmisto koostuu sekä tutuista jouluklassikoista että Waltterin viime vuonna julkaistun levyn uusista joululauluista. 

Oli ihana uppoutua viime vuonna joulutunnelmaan kokonaisvaltaisesti. Sydämeni joulu -levyn julkaisua seurannut kirkkokiertue on jäänyt lämpimänä muistoihini. On hienoa päästä jälleen vuoden pimeimpänä aikana kiertämään kauniita ja hienosti soivia kirkkosaleja ja viettämään tunnelmallisia iltoja yhdessä suomalaisten kanssa, joulua rakastava Waltteri Torikka miettii. 

Waltteri Torikka – Sydämeni joulu -joulukonserttikiertue 2019 
Su 01.12. Hyvinkää, Hyvinkään kirkko 
Ke 04.12. Helsinki, Kallion kirkko 
To 05.12. Lahti, Ristinkirkko 
La 07.12. Loviisa, Loviisan kirkko 
Ma 09.12. Loimaa, Kanta-Loimaan kirkko 
Ti 10.12. Tampere, Aleksanterin kirkko 
Pe 13.12. Sääksmäki, Sääksmäen kirkko
Ma 16.12. Turku, Mikaelinkirkko 
Ti 17.12. Hämeenlinna, Hämeenlinnan kirkko 
Pe 20.12. Kuopio, Kuopion Tuomiokirkko 
La 21.12. Pieksämäki, Vanha kirkko 

Konsertit klo 19.00 
Liput alk. 29,50€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot täältä!

Waltteri Torikka on Suomessa ja ulkomailla uraa luova uuden sukupolven ooppera- ja konserttilaulaja. Hänen debyyttialbuminsa Sydän (2015) oli suurmenestys: se myi platinaa, yli 30 000 kappaletta, ja oli saman joulun myydyin albumi heti Adelen jälkeen. Vuonna 2016 julkaistu albumi Rakkaus on myös ylittänyt kultarajan. Waltteri Torikka Trion akustinen Tapio Rautavaaran kappaleita sisältävä albumi julkaistiin vuonna 2017. Torikka on esiintyjänä kotonaan yhtä lailla suurilla areenoilla kuin intiimeissä konserttisaleissa. Torikan ohjelmisto esiintyjänä ulottuu oopperapäärooleista ja vaativasta klassisesta ohjelmistosta aina viihde- ja elokuvamusiikin moderneihin klassikoihin. Suuremmista areenoista muun muassa Savonlinnan Oopperajuhlat, Kööpenhaminan kuninkaallinen ooppera, Festival d’Aix-en Provence, Royal Albert Hall ja Olympiastadion ovat tulleet hänelle esiintyjänä tutuiksi. Viimeisin albumi, vuonna 2018 julkaistu Sydämeni joulu -levy hallitsi virallista listaa ja keräsi osakseen erinomaisia arvioita. Yhdessä Jarkko Aholan kanssa Torikka on myynyt Hartwall Arenan loppuun jo kahtena vuotena peräkkäin – ja marraskuussa 2019 kaksikko valtaa jälleen Hartwall Arenan.

Seuraa Waltteri Torikkaa somessa:
Facebook
Instagram
Kotisivut

Lataa Waltteri Torikan promokuva täältä

Kiertueen promoottori: 
Niina Jalonen / Warner Music Live 
niina.jalonen@warnermusic.com
 
Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Nora Norrlin / Liekki Promotion 
nora.norrlin@liekkipromotion.com