12.8.2019
SUPERSUOSITTU MIKAEL GABRIEL WARNER MUSIC LIVEN EDUSTUKSEEN!

Suomen menestyneimpiin rap-artisteihin kuuluva Mikael Gabriel on siirtynyt Warner Music Liven edustukseen. Hänen promoottorinaan toimii jatkossa arvostettu Jake Hannula. Kaksikko on tuntenut jo vuosia, ja nyt heidän haaveensa yhdessä työskentelystä on toteutunut.  -En voisi olla onnellisempi siitä, että pääsemme vihdoin tekemään yhteistyötä. Kaipaan esiintymistä todella paljon ja en malta odottaa, että pääsen suunnittelemaan tulevaa yhdessä huipputiimini kanssa, Mikael Gabriel iloitsee.

Mikael Gabriel on julkaissut uransa aikana viisi menestyksekästä albumia sekä useita hittisinglejä (muun muassa Kipua, Älä herätä mua unesta, Riippumatto ja Vesa-Matti Loirin kanssa tehty Lennokki). Suoratoistopalveluissa hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa. Hänen viimeisin albuminsa Ääripäät meni Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja myi platinaa. Tällä hetkellä Mikael Gabriel on tauolla.

-Olemme tunteneet Mikaelin kanssa pitkään ja olen seurannut mielenkiinnolla hänen nousujohteista uraansa. Mahtavaa, että pääsemme vihdoin tekemään hienoja juttuja yhdessä, Jake Hannula sanoo. Muun muassa vuoden keikkamyyjänä palkittu Jake Hannula työskentelee Mikael Gabrielin lisäksi monien valovoimaisten supertähtien kuten Antti Tuiskun, Vesalan, Chisun, Jenni Vartiaisen, Kaija Koon ja Cledoksen kanssa.

Suomen suurin kotimaisen musiikin ohjelmatoimisto Warner Music Live teki edellisen tilikautensa aikana historiansa parhaan tuloksen ja oli mukana järjestämässä yhteensä yli 3500 keikkaa sisältäen satoja areena- ja konserttisalituotantoja. Warner Music Liven yli 70 artistin rosteriin kuuluvat muun muassa Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Antti Tuisku, J. Karjalainen, Vesala, Ellinoora, Chisu, Lukas Leon, Benjamin, Pikku G, Don Huonot, Suvi Teräsniska, Waltteri Torikka, Happoradio sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Seuraa Mikael Gabrielia: 
Instagram
Facebook

Keikat: 
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com 

Management: 
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com 

Levy-yhtiö:
Tara Kojonen / Universal Music Finland
tara.kojonen@umusic.com