25.7.2019
LUKAS LEONIN UUSI SINGLE CRINGE KRITISOI EPÄAITOUTTA!

 

Lukas Leon julkaisee uuden singlen Cringe huomenna 26.7. Teknisesti lahjakkaan riimittelijän kappaleella kritisoidaan kaikkea epäaitoa:

Mulle tärkeintä on aitous. Tää on tyly träkki, jossa kritisoin kaikkee feikkii. Cringe tarkoittaa myötähäpeää ja mussa herättää myötähäpeää mm. kaksnaamasuus, tekopyhyys ja muutenkin feikkeys. Jonku mielestä esim. tää biisi saattaa olla tekopyhä ja cringe. Täs biisis mä ilmotan rehellisesti, että en haluu mun lähelle käärmeit vaa haluun et kaikki on aitoo.”

XTC -megahitistään tunnetun Lukas Leonin ura starttasi isosti vuonna 2018, kun hän julkaisi yli 18 miljoonaa kertaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Lukas Leon on 21-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka on Jare TiihosenLiiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti. Reilusti kultaa striimannut debyyttialbumi on saanut jatkoa kahdella kultaa striimanneella singlellä: HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi ja Rooma feat. Etta. Lukas Leon on yksi YleX:n listaamista Läpimurto 2019 -artisteista ja hän voitti yleisöäänestyksen. Läpimurto 2019 on listaus suomalaisista artistitulokkaista, joiden YleX:n musiikkitiimi uskoo tekevän läpimurron kuluvana vuonna. 

Lukas Leonin kesäkiertue kattaa koko Suomen. Katso keikat täältä

Lataa Lukas Leonin promokuvat täältä.

Seuraa Lukas Leonia:
Instagram
Facebook
Youtube
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla.ahonius@manageme.fi