24.6.2019
ARTTU WISKARIN JÄTTIHITTI NOUSI SUOMEN SOITETUIMMAKSI RADIOBIISIKSI!

 

Arttu Wiskarin marraskuussa julkaistu single Suomen muotoisen pilven alla on ylittänyt Spotifyssa jo reilusti platinarajan ja kappaleen lyriikkavideollakin on Youtubessa huimat 5 miljoonaa katselukertaa. Biisi on keikkunut viime ajat radiosoittolistan kärjen tuntumassa ja nyt se on vihdoin noussut maamme soitetuimmaksi radiobiisiksi. Listaviikkoja Suomen muotoisen pilven alla -kappaleella on takanaan jo 31. 

Tämä on meidän tiimille henkisesti iso juttu. Suomen muotoisen pilven alla -kappaletta synnytettiin yli puoli vuotta ennen kuin se saavutti lopullisen muotonsa. Biisin julkaisuvaiheessa en osannut enää olla mitään mieltä koko kappaleesta, mutta nyt en voi olla kuin iloinen, että jaksoimme jumpata sen kondikseen, Arttu sanoo.

Hittisinglen syntytarinaa on voinut seurata levy-yhtiö Mökkitie Recordsin arjesta kertovasta Unelmia ja studiohommia -ohjelmasta. Katso ohjelma täältä.

Arttu Wiskarilta saadaan loppukesästä uutta musiikkia ja hän työstää myös parhaillaan viidettä studioalbumiaan. Alun perin Arttu Wiskari lauloi tiensä suomalaisten sydämiin pian kahdeksan vuotta sitten julkaistulla ja platinaa myyneellä esikoisalbumillaan Arttu Wiskari. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat muun muassa Mökkitie, Tuntematon potilas, Sirpa, Kahvimaito ja Meidän biisi.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com 

Keikat: 
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com