31.5.2019
DON HUONOJEN LOKAKUINEN 30-VUOTISJUHLAKEIKKA VARATTIIN HETKESSÄ LOPPUUN – LISÄKONSERTTI MYYNNISSÄ NYT!

 

Tänä vuonna 30-vuotisjuhlaansa viettävä Don Huonot viettää juhlavuottaan tekemällä keikkoja sekä julkaisemalla uutta musiikkia. Tänään myyntiin tullut, 12. lokakuuta järjestettävä Tavastian 30-vuotisjuhlakeikka varattiin nopeasti loppuun. Yhtyeen ystävien ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan, sillä bändi on mahdollista nähdä Tavastialla lisäkonsertissa perjantaina 11. lokakuuta. Liput lisäkonserttiin ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Tavastian keikkojen lisäksi kesällä kuusi festarikeikkaa tekevä bändi julkaisi tänään neljä uutta Don Huonot -biisiä sisältävän EP:n Sopeutumattomat, joka sisältää sävellysidean jokaiselta bändin jäseneltä. Nyt digitaalisena julkaistu EP ilmestyy myös vinyylinä 19. heinäkuuta. Kuuntele Sopeutumattomat-EP täältä

DON HUONOT 30-VUOTISJUHLAKEIKAT TAVASTIALLA 
La 12.10. LOPPUUNVARATTU
Lisäkonsertti pe 11.10.
Liput alk. 33€ Tiketistä

Katso kaikki tulevat Don Huonot –keikat täältä.

Ennakkotilaa Sopeutumattomat –vinyyli täältä

Lehdistökuvat voit ladata täältä.

Promoottori: 
Samppa Hartikainen / Warner Music Live 
samppa.hartikainen@warnermusic.com 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com