5.4.2019
LUKAS LEON JULKAISI URANSA HENKILÖKOHTAISIMMAN TEOKSEN – KAPPALEELLA MUKANA ETTA!

 

Lukas Leon julkaisi tänään koskettavan rakkauslaulun nimeltä Rooma. Kappaleella on mukana jo Lukaksen XTC -jättihitilläkin tuttu superlahjakkuus Etta. Kuuntele Rooma täältä!

Rooma on henkilökohtaisin teos mitä mä oon ikinä julkaissut. Tää biisi kertoo rakkauden tuhoutumisesta verraten sitä Rooman valtakunnan hajoamiseen. Mahtavaa tehdä taas yhteistyötä Ettan kanssa, hän tuo biisiin täydellisen herkkyyden.”  – Lukas Leon

Lukas ja Etta heittäytyivät musiikkivideon kuvauksissa ja lopputuloksena syntyi lyhytelokuvamainen jännitystarina. Upean videon on tuottanut Helsinking ja ohjannut Rudi Rok & Lauri Laukkanen. Voit katsoa sen täältä.

Liiga Musicin ensimmäisen artistin Lukas Leonin ura starttasi isosti viime vuonna, kun hän julkaisi kultaa striimanneen debyyttialbuminsa Simba. Albumi meni suoraan virallisen albumilistan ykköseksi ja pysyi siellä kesän aikana neljä viikkoa. Albumilta löytyvä megahitti XTC rikkoi juuri Spotifyssa 10 miljoonan kuuntelun rajan. Syksyllä julkaistu HENDRIX feat. Aleksanteri Hakaniemi on striimannut kultaa. Artisti keikkailee parasta aikaa ympäri Suomea ja tekee uutta musiikkia. 

Lataa Lukas Leonin promokuvat täältä!

Lukas Leon:
Instagram
Facebook
Youtube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Carla Ahonius / Manage Me
carla.ahonius@manageme.fi