15.3.2019
LAURA NÄRHELTÄ VIHDOIN ODOTETTU UUSI SINGLE

 

Laura Närheltä on vihdoin saatu odotettua uutta musiikkia: hänen uusi singlensä Tekisin tän uudelleen julkaistiin tänään. 

Kappale kertoo siitä  katkeransuloisesta hetkestä kun kaikki on jo sanottu – niin hyvä kuin pahakin. Siinä tilanteessa jäljellä on vain päättynyt ihmissuhde kaikessa kauneudessaan ja haikeudessaan, Laura Närhi sanoo.
 
Kuuntele tänään julkaistu kaunis Tekisin tän uudelleen -kappale täältä!

Tuore single kuullaan tämäniltaisessa Unicef-gaalassa MTV3:lla klo 20. Laura myös vieraili hiljattain Unicefin mukana Malawissa.
 
Kemopetrol-yhtyeen solistina uransa aloittanut Laura Närhi on ehtinyt julkaista soolourallaan kaksi albumia, Suuri sydän (2010) ja Tuhlari (2012), jotka ovat myyneet platinaa ja kultaa. Edellisen Tuhlari-albuminsa jälkeen Närhi on julkaissut muutaman singlen, joista mm. vuonna 2016 julkaistu Supersankari on tähän mennessä striimannut jo liki 8 miljoonaa kertaa. Laura Närhen suurimpia hittejä ovat lisäksi muun muassa Mä annan sut pois, Tämä on totta, Hetken tie on kevyt, Tuhlari ja Siskoni feat. Erin.
 
Tänään ilmestynyt single Tekisin tän uudelleen enteilee jo uutta albumia, sillä Laura on löytänyt rinnalleen uuden tuottajan, nuoren Atso Soivion. Sekä Atson että Lauran kanssa pidempään jo töitä tehneen Matti Mikkolan kanssa on syntynyt jo levyllisen verran uusia biisejä. Lauran kuuloisia isoja kappaleita, joissa soi tunteiden koko kirjo. 
 
Seuraa Laura Närheä:
Instagram
Facebook
Kotisivut

Lataa mediakuvat täältä!
Kuvaaja: Sanna Saastamoinen-Barrois
 
Lataa Unicefin Malawin matkalla otetut kuvat täältä!
Kuvaaja: Jari Kivelä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Liekki Promotion / Nora Norrlin
nora.norrlin@liekkipromotion.com